Boneco Ontkalkingspatroon A250

 12,50

 

  • Onderdompelen overbodig
  • Simpel te plaatsen
  • Erg effectief

1 op voorraad

Meer informatie

Details

Boneco ontkalkingspatroon 7531 N is veranderd in A250 filter beter ontwikkeld hoeft niet meer onder gedompelt te worden kan er zo in. Onder andere geschikt voor het ontkalken van de Boneco luchtbevochtigers U350 en U700.
Verbeter de kwaliteit van het water in de luchtbevochtiger met de Boneco Ontkalkingspatroon A250. Het patroon vermindert de waterhardheid, absorbeert onzuiverheden en verwijdert onaangename geuren aan het water. Hierdoor is de luchtbevochtiger fijner in gebruik en gaat hij langer mee. Hard water veroorzaakt namelijk schadelijke kalkaanslag in het apparaat, wat de levensduur kan verkorten.
Het filter gaat ongeveer 6 maanden mee. Hoe lang je precies doet met het patroon is afhankelijk van de waterhardheid in jouw regio. De waterhardheid is namelijk overal anders. Het Boneco Ontkalkingspatroon A250 wordt geleverd met een gratis waterteststrip om de verwachte levensduur van het filter te meten.

  • Onderdompelen overbodig
  • Simpel te plaatsen
  • Erg effectief
Verwachte levensduur 6 maanden
Verpakkingseenheid Per stuk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten