Copro laminaatreiniger

 6,95

(1 klantbeoordeling)
  • Reinigen van laminaat
  • Reinigen van kunststof
  • Droogt op zonder strepen

Details

Copro laminaatreiniger is een reinigingsmiddel voor het dagelijks onderhoud van laminaat, door toevoeging van speciale ingrediënten geeft deze reiniger een streep loos eindresultaat en een frisse geur voor alle soorten laminaat. De reiniger is goed voor ruim 20 reinigingsbeurten. Maakt streeploos schoon. en is ook geschikt naast laminaat voor kachels, sanitair, kunststof oppervlaken.

Toepassing

Copro Laminaatreiniger is een reinigingsmiddel voor het dagelijks onderhoud van laminaat. Door toevoeging van speciale ingrediënten geeft deze reiniger een streeploos eindresultaat en een frisse geur.

Eigenschappen
  • Reinigen van laminaat
  • Reinigen van kunststof
  • Droogt op zonder strepen
Productinformatie
Verpakking 1 liter
Verbruik 50 – 100 m²/ltr
Dosering 50 – 100 ml op 10 liter water

Stap 1: Stofzuig eerst de vloer zorgvuldig.
Stap 2: Meng circa 50 – 100 ml Copro laminaatreiniger met 10 liter water en reinig hiermee de vloeren als laminaat en vinyl maar ook kunststof kan er prima mee gereinigd worden. Gebruik hiervoor een goed uitgewrongen dweil of mop. Voorkom te nat reinigen van de vloer! Het opgeloste vuil afnemen voor het is opgedroogd.

pdf_iconCo-Pro productblad laminaatreiniger

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

1 beoordeling voor Copro laminaatreiniger

1-1 van 1 beoordeling
Een beoordeling toevoegen

Annuleer

vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten