Floorservice nature project

 10,00 25,00

  • untramatte uitstralling
  • Neemt de kleur van het hout aan
  • 2 componenten waardoor extra sterk

Details

Dit afwerkingsproduct beschermt de natuurlijke kleur en structuur van het hout. Hiermee creëert Nature Protect 2K een onbehandeld effect, zonder een zichtbare laagvorming.

Maar u profiteert wél van een hoogwaardige bescherming van een afwerking. Tevens gaat Nature Protect 2K vergeling van het hout tegen. De vloer die behandeld is met Nature Protect 2K kunt u perfect onderhouden met Nature Care.

oorservice Nature Protect 2K voor een onbehandelde look: ook verkrijgbaar voor gebruik met een spray/spuitmachine

Floorservice Nature Protect 2K is nu ook verkrijgbaar in een spuitkwaliteit. De lak is speciaal ontwikkeld met een lagere viscositeit, zodat deze verwerkt kan worden op de meeste spray/spuitmachines en dat met behoud van alle eigenschappen zoals we gewend zijn van Floorservice Nature Protect 2K.

Uit ervaring is gebleken dat de werking van Nature Protect 2K op een spray/spuitmachine vlekkeloos verloopt en er een bijzonder mooi resultaat ontstaat. Nature Protect 2K is bijzonder goed te verwerken op een spray/spuitmachine en er kan meer dan voldoende per laag worden aangebracht. Voor een onbehandelde look zijn twee tot drie lagen nodig.

Floorservice Nature Protect 2K is een afwerkingsproduct dat de natuurlijke kleur en structuur van het hout beschermt. Hiermee wordt een onbehandeld effect gecreëerd, zonder een zichtbare laagvorming.

Eigenschappen
Nature Protect 2K beschermt de natuurlijke kleur en uitstraling van het hout, creëert een
onbehandeld effect, heeft een uitstekende chemicaliën bestendigheid en een zeer goede krasen slijtvastheid.
Toepassing
Een nagenoeg onzichtbare, ultramatte, slijtvaste lak voor parket, houten vloeren, wanden,
plafonds en meubels van eiken hout.
Basis
2-componenten acrylaat polyurethaan.
Technische gegevens (na mengen)
Verwerkingstemperatuur: 10 tot 25°C. Niet verwerken bij temperaturen beneden 8°C.
Droogtijd: ca. 1- 3 uur (bij 60% relatieve luchtvochtigheid en 20°C).
Overschilderbaar: na ca. 4 uur.
Uithardingtijd: 7 dagen.
Vaststofgehalte: 30,7%
Potlife: ca. 3 uur.
Glans (60°): ultramat < 5gu Materiaalverbruik: ca. 2,5 liter lak per 10 m² in 2 à 3 lagen. Reiniging gereedschap: met water. Opslag: vorstvrij en droog opslaan. Onderhoud: met Nature Care Verpakking: 910 ml component A + 90 ml component B, 4550 ml component A + 450 ml component B EU-grenswaarde voor dit product (ca. A/j); 140 g/l (2010). Dit product bevat max. 70 g/l VOS. Verwerking Nature Protect 2K (component A) voor gebruik zeer goed schudden. Daarna Curing Agent (Component B) met Nature Protect 2K goed mengen (mengverhouding 1:10). De ondergrond moet kaalgeschuurd, droog, stof- en vetvrij zijn. De Nature Protect 2K met een lakrol of een brede platte kwast aanbrengen. Eerst dwars op de nerf en vervolgens met de nerf mee. Laat de stroken in elkaar vloeien. Een tweede en eventueel derde laag op dezelfde manier aanbrengen, licht naschuren tussen de lagen. Bovenstaande productinformatie en advies zijn geheel vrijblijvend en gebaseerd op uitgebreide testen en ervaringen, echter vanwege de komst van nieuwe materialen, verschillende werkwijzen en andere door ons niet te beïnvloeden factoren kunnen wij geen aansprake

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Floorservice nature project” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten