Kunststof inlay

 4,90 8,75

  • Voor lage bak 10 en 25 cm breed
  • Voor lakemmer 12 ltr
  • Ecologisch verantwoord

Details

De inlay voor 10 cm, 25 cm lage lakbak en voor de 12 liter emmer  zijn erg handig wanneer je verf, lak of olie wilt verwerken. Werk je met een 2K verf-,lak- of olie systeem dan zul je helemaal blij zijn met onze inlegbakken omdat je de verfemmer of Lakbak haast eindeloos kunt blijven gebruiken. Ook hebben we aan de emmer een handige uitschenk hoek gemaakt voor de verwerking op grotere oppervlakten. Deze handige inlay voor lakemmer 12 liter of de lakbakken 10 en 25 cm zijn speciaal ontwikkeld om de emmer meer malen te kunnen gebruiken en bespaart zo kosten en milieu. Daarnaast zijn de inlegbakken geschikt voor alle watergedragen- en olie producten .

Toepassing

De inlay kan worden gebruikt in de 10 en 25 cm lage lakbaken in de 12 ltr emmer voor grotere oppervlakten, ideaal voor het verwerken van verf-, lak- en olieproducten.

Eigenschappen
  • Zeer geschikt voor watergedragen- en olie producten
  • Ecologisch verantwoord
  • Sterk en handig in gebruik
  • Vormt zich mee met de ribben van de emmer
  • Makkelijk te verwijderen.
Productinformatie
Maatvoering lakbak laag voor 10 en 25 cm
Inhoud emmer 12 ltr
Materiaal recycle PET
Kleur transparant

Stap 1: Plaats de inlay in de door u gekozen lakbak of emmer, deze past sluiten, en vul deze af met het te gebruiken product. Doordat de inlay de vorm heeft van de gekozen lakbak of emmer kunt u de roller optimaal voorzien van materiaal.
Stap 2: Na gebruik overtollig product terug in de originele verpakking en de inlay kan na droging in de grijze container worden gedeponeerd.

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kunststof inlay” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten