Lecol OH 49 Clean

 8,50

(4 klantbeoordelingen)

Lecol OH 49 Clean is een mild, huid en materiaalvriendelijk reinigingsmiddel  voor het reinigen van van gelakte en geoliede vloeren, tegels, wanden, ramen en kunststofvloeren.

Details

Lecol OH 49 Clean is een mild, huid en materiaalvriendelijk reinigingsmiddel. Het concentraat kunt u oplossen in water in elke verhouding naar gelang van de vervuiling. Lecol OH 49 heeft een aangename geur en is vuil- en vet oplossend

Lecol OH 49 Clean is uitermate geschikt voor het reinigen van:

  • gelakte en geoliede vloeren,
  • tegels,
  • wanden,
  • ramen
  • kunststofvloeren.

Ca. 50-100 ml Lecol Clean OH49 aan 10 liter water toevoegen en daarmee het oppervlak behandelen. Naspoelen of droogwrijven is alleen bij glas noodzakelijk.
Afhankelijk van de vervuiling met water verdunt toepassen. Het opgeloste vuil afnemen voor het is opgedroogd. Om het schuimen bij het vuilafnemen te
reduceren, ca. 10 ml. antischuimmiddel aan het waterreservoir toevoegen.

Materiaalverbruik: afhankelijk van de toepassing ca. 50-100 ml Lecol Clean OH49 op 10 liter water voor 100 m2, bij sterkere vervuiling meer toevoegen.
pH-waarde: Geconcentreerd ca. 7,5.

pdf_iconLecol OH49 Clean

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

4 beoordelingen voor Lecol OH 49 Clean

1-4 van 4 beoordelingen
 1. prima product. snel geleverd.

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten