Lecol OH 55 PVC Remover

 11,90

(1 klantbeoordeling)
  • Speciaal ontwikkeld voor PVC en vinylvloeren
  • Optimaliseert hechting nieuwe polishlaag
  • Lage PH-waarde ook geschikt voor Linoleum

Details

Lecol OH 55 PVC Remover is een intensief reiniger die speciaal ontwikkeld is voor PVC en vinylvloeren. Deze speciaal reiniger ontvet de vloer en zorgt ervoor dat een nieuwe polishlaag goed hecht. Door de lage PH-waarde van Lecol OH 55 PVC Remover is het ook geschikt als grondreiniger voor linoleum.

Toepassing

Lecol PVC-Remover OH55 is geschikt voor sterk vervuilde PVC – en Vinyl vloeren die bestand zijn tegen water. Lecol PVC-Remover OH-55 is door zijn lage pH-waarde ook als grondreiniger voor
linoleum te gebruiken.

Eigenschappen
  • Speciaal ontwikkeld voor PVC en vinylvloeren
  • Uitstekend ontvetter
  • optimaliseert hechting nieuwe polishlaag
  • Lage PH-waarde ook geschikt voor Linoleum
Productinformatie
Verpakking 1 liter
Verbruik 40 – 100 m²/ltr afhankelijk van vervuiling
Dosering 10 – 25%

Stap 1: Voor gebruik eerst goed schudden en verdund aanbrengen! De mengverhouding is afhankelijk van type PVC en de vervuiling van de PVC – of Vinyl vloer en kan variëren van 1:4 tot 1:10.
Stap 2: Breng Lecol PVC-Remover OH55 verdund aan met een uitgewrongen dweil of mop en laat dit ca. 5 minuten inwerken. Schrob de vloer grondig met boenmachine of met de handpadhouder voorzien van een groene pad. Voorkom hierbij te nat reinigen van de PVC – of Vinyl vloer.
Verwijder daarna het opgeloste vuil. Herhaal deze handelingen totdat de gehele vloer is behandeld. Vervolgens de hele vloer met schoon water lichtvochtig afnemen en volledig laten drogen.

pdf_iconLecol OH55 PVC Remover

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

1 beoordeling voor Lecol OH 55 PVC Remover

1-1 van 1 beoordeling
  1. Ik ben heel tevreden

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten