Hulp nodig?

Laat ons jouw winkelmandje samenstellen!

Lithofin UNI Vlekstop PLUS

 18,90 208,80

 • kleur verdiepend
 • zonder glans
 • het oppervlak blijft ‘ademen’

Koop 2 en ontvang 18,90- 208,80  18,33- 202,54-3%
Koop 3 en ontvang 18,90- 208,80  17,96- 198,36-5%
Koop 4 en ontvang 18,90- 208,80  17,39- 192,10-8%

Meer informatie

Details

Lithofin Vlekstop PLUS vlekbescherming is een gebruiksklaar speciaal product uit het LITHOFINprogramma voor keramische, natuur- en betonsteen. Lithofin Vlekstop PLUS bevat hoogwaardige afstotende impregneerstoffen, opgelost in oplosmiddelen. Speciale additieven zorgen voor een blijvende kleurverdiepende werking.
Lithofin Vlekstop PLUS dringt in het oppervlak en vermindert de capillaire zuigkracht zodanig, dat water, olie en vet niet worden opgezogen. Hierdoor wordt het oppervlak ongevoelig voor vele vlekken. Bovendien wordt de kleurstructuur van natuursteen duidelijk versterkt.

Toepassing

Voor een vlekwerend onderhoud met gelijktijdige kleurverdieping voor zuigkrachtige keramiek, terracotta-, natuur- en betonsteen. Bijzonder geschikt voor licht tot middelmatig zuigende natuursteen met breukruwe tot geslepen oppervlakken zoals graniet, gneiss, kwartsiet, leisteen alsook kalksteen.
Opmerking: Oppervlakken, die al een olieafstotende behandeling hebben ondergaan, kunnen niet worden behandeld. De zuurgevoeligheid van kalksteen en marmer blijft bestaan.

Eigenschappen
 • onzichtbaar
 • geurloos
 • zonder glans
 • kleur verdiepend
 • waterwerend
 • beschermt tegen vlekken
Productinformatie
Verpakking 250 en 500 ml en 1 en 5 ltr
Dichtheid ca.0.8 g/cm3
Vlampunt >35°C
Kleur kleurloos
Geur aromatisch
Verbruik ca. 10 – 30 m²/liter afhankelijk van de zuigkracht
Droogtijd Na 12 uur belastbaar, na 24 – 48 volledig belasbaar
Productblad

pdf_icontm_BNL_188_LithofinVlekstopPLUS_07.19

Stap 1:

De oppervlakken moeten volledig droog, schoon en vlekvrij zijn. Fles voor gebruik schudden

Stap 2:

Lithofin Vlekstop PLUS met , kwast, inwashoes of doek gelijkmatig opbrengen, zodat het oppervlak gelijkmatig vochtig is. Bij een zuigkrachtige ondergrond het proces eventueel binnen 5 min. herhalen.

Stap 3:

Verdeel het zo over het oppervlak dat er geen druppels of plasjes aanwezig zijn en laat het oppervlak drogen. Het vloeibare product moet in het oppervlak intrekken.

Let op:
 • Bij ruwe oppervlakken: Overtollig niet ingetrokken product alsmede schuim vóór opdroging gelijkmatig verdelen, niet
  geheel droog vegen. Het oppervlak moet nog vochtig lijken.
 • Bij gepolijste oppervlakken: Het teveel aan product met een droge doek volledig afvegen en beslist geen product op het oppervlak laten opdrogen. Bij grotere opervlakken het overtollige materiaal met een raamwisser verwijderen en machinaal (witte pad of lamsvel) napolijsten. Bij het aanvangen van het drogen de doek met product bevochtigen en het oppervlak afvegen.
 • Alle oppervlakken op gelijkmatig uitzicht controleren, indien nodig meteen opnieuw opbrengen resp. nabewerken. Na droging kan het product niet meer worden verwijderd.
 • Alle oppervlakken op gelijkmatig uitzicht controleren, indien nodig meteen opnieuw opbrengen resp. nabewerken. Na droging kan het product niet meer worden verwijderd.
 • Outlet

  Kijk ook eens in onze outlet!

  Bekijk outlet

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen

  Beoordeling toevoegen
  Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login
  vloeronderhoudswinkel

  Daarom kies je voor ons

  Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

  advies vragen advies vragen

  gerelateerde producten