Loba Scrubmop

 18,95

  • Wasbaar
  • Goed wringbaar
  • Schoon resultaat

Details

De SprayMop is een praktische dweil met geïntegreerd sproeisysteem. De set is speciaal ontwikkeld om jouw kostbare vloer makkelijk te reinigen en bijzonder geschikt voor het reinigen van parket-, houten, laminaat-, PVC- en kurkvloeren. De SprayMop Set is een herbruikbaar hulpmiddel dat zorgt voor een snelle en gemakkelijke reiniging. Geef jouw vloer dus weer eens een opknapbeurt voor een mooie uitstraling en dus weer een lach op het gezicht. Deze mop is speciaal ontwikkeld voor de Loba spraymop set.. De Loba ScrubMop is qua samenstelling afgeleid van de TwistMop. De ScrubMop is voorzien van (verharde) polyester stroken voor een schrobbende werking.

Toepassing

De Loba vacht mop wordt klam vochtig gebruikt voor het reinigen van vloeren en andere harde oppervlaktes met een gebruikers vervuiling .Harde vloeren als hout, parket, natuursteen, PVC, laminaat en gietvloeren.

Eigenschappen
  • Eenvoudig te monteren wasbare dweil
  • Geen overtollig vocht meer op de vloer
  • Goedkoop en milieuvriendelijk, dankzij het gebruik van een schoner concentraat
Productinformatie
Verpakking per stuk
breedte 40 cm
Materiaalr polyester microvezels

Stap 1: Om te beginnen met reinigen druk je op de trekker aan de bovenkant van de SprayMop. Hierdoor wordt de reinigingsoplossing op de vloer gespoten. Herhaal dit proces totdat er de juiste hoeveelheid vocht is voor het reinigen van de vloer.
Stap 2: Begin dan met schoonmaken. De microvezel dweil is gemakkelijk te verwijderen, wassen en vervangen! Hoe vaak je houten vloer gedweild moet worden, hangt af van de mate van slijtage waaraan het wordt blootgesteld.
Stap 3: De SprayMop Set is aanbevolen voor regelmatige reiniging.

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loba Scrubmop” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten