Lobadur WS EasyFinish mat

 33,90 145,90

 • 1 component mat
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Vergelijkbaar met 2K lakken

Details

Lobadur WS Easy Finish mat is een 1K parketlak op waterbasis Voor sterke belasting Op miljoenen m² bewezen is deze lak met betrekking tot zijn bestendigheit vergelijkbaar met 2k producten. Elastisch, goede chemicaliën- en slijtweerstand.

Toepassing

Deze kant en klare lak is geschikt voor verwerking op zowel houten parket als kurk vloeren en is direct klaar voor gebruik.

Eigenschappen
  >

 •  Wereldwijd ieder jaar op miljoenen m² toegepast
 • Universeel op diverse ondergronden inzetbaar
 • Premiumkwaliteit tegen een redelijke prijs
 • Bewezen systeem
 • Universeel talent met maximale zekerheid bij de verwerking
 • Vergelijkbaar met 2K lakken
Productinformatie
Verpakking 1 en 5 kg
Overlakbaar/licht begaanbaar 4 – 6 uur
Tussenschuren/Overlakbaar 8 – 10 uur
Volledig belastbaar 5 dagen
Verbruik 8 – 12 m²/ltr

Stap 1: De lak goed schudden.
Stap2: Het oppervlak moet professioneel geschuurd zijn, houtvochtigheid max. 12%. De vloer moet droog en vrij van eventuele oude lagen, olie, vet, siliconen, schuurstof en andere vervuilingen zijn. Kamertemperatuur +15°C tot +25°C, relatieve luchtvochtigheid 40% tot 75%, materiaaltemperatuur +18°C tot +25°C. Werkruimte voldoende ventileren.
Stap 3: 1e en 2e laklaag Verwerk WS easy finish niet bij een tempratuur onder de 10 graden of boven de 30 graden. Breng de lak in gelijkmatige banen of vakken aan. De 1e laag mag na 3 á 4 uur worden overgelakt zonder tussen schuren.
Stap 4: Laatste laag – Tussen schuren is niet nodig voor de hechting, maar als het oppervlak wat ruw aanvoelt geeft schuren met een fijn schuurpapier (korrel 180/240) een gladder eind resultaat. Na het schuren het oppervlakte goed stofvrij maken. Breng daarna de laatste laag lak aan.

pdf_iconlobadur_ws_easyfinish_mat

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lobadur WS EasyFinish mat” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten