Lobasol 2K Oil Color Smoked oak

 9,90 88,45

 • Smaked oak is 1 van de 18 kleuren
 • Geschikt voor natte ruimten
 • Veilige en eenvoudige verwerking

Details

Lobasol® HS 2K ImpactOil Color Smoked oak is een High Solid olie voor houten vloeren op plantaardige basis. Benadrukt het natuurlijke karakter van het hout bij excellente bestendigheid. Daarmee voor openbare gebouwen en woningen met de hoogste belasting en zelfs voor natte ruimten geschikt. Door het goede indringend vermogen wordt het hout geconserveerd, blijft daarbij echter open-porig en ademings-actief. Door de Lobasol 2K technologie wordt het onderhoud beperkt en tegelijkertijd wordt een betere bestendigheid tegenover water en chemicaliën bereikt.

Toepassing

De olie is geschikt voor de impregnerende eerste behandeling van houten vloeren. Ook voor ruimtes geschikt met een verhoogde vochtigheid, zoals badkamers, wellness ruimtes, etc. Antislipwerking volgens BGR 181 en DIN 51130 klasse R10. Geschikt voor kinderspeelgoed, aan de eisen van de DIN EN 71-3 – “Migratie van bepaalde elementen” wordt voldaan. Geschikt voor vrijwel alle Europese en exotische houtsoorten.

Eigenschappen
 • Plantaardige olie
 • Benadrukt het natuurlijke karakter van hout
 • 18 kleuren
 • 100% oplosmiddelvrij
 • Geschikt voor alle houtsoorten
 • Geschikt voor natte ruimten
 • Laag verbruik, zeer economisch
 • Zware belasting
Productinformatie
Kleur Smoked oak
Verpakking 0.75 kg
Verbruik 25 – 35 m²/kg
Beloopbaar na 8 uur
Licht belastbaar 12 uur
Doorgehard 7 dagen

Stap 1: Schud de ImpactOil eerst goed door elkaar.
Stap 2: Zorgt u ervoor dat het oppervlak van te voren geschuurd is en de houtvochtigheid maximaal 12% is. Het is erg belangrijk dat de vloer droog en vrij van eventuele oude lagen, olie, vet, siliconen, schuurstof en andere vervuilingen zijn. Wij adviseren u om van te voren de Loba ImpactOil Color te testen op een proefstukje.
Stap 3: Meng de olie met de harder 10:1. Na het mengen kan de transparante olie gedurende 2 uur en de Color olie gedurende 1 uur worden verwerkt.
Stap 4: Materiaal niet op de vloer gieten maar gebruiken vanuit een lakemmer. Spaan of rol gedeelten van max. 15 – 30 m² in, na korte droogtijd de vloer droogpoetsen met Eénschijfmachine met beige pad. en na poetsen met doeken.

pdf_iconLobasol HS ImpactOil 2K

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lobasol 2K Oil Color Smoked oak” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten