Pall-X 96 Parketlak

 148,90

(1 klantbeoordeling)
 • Gebruiksklaar
 • Gemakkelijk te verwerken
 • Goed te rollen

Details

Pall-X 96 is een 1-component parketlak is makkelijk te verwerken en uitermate geschikt voor zowel woningen als projectmatig gebruik. Door de snelle droging en de slijtvastheid is Pall-X 96 de perfecte keuze.

Toepassing

Watergedragen 1-component parketlak voor zwaar belaste parketvloeren in woningen en projecten. Kan worden toegepast op geschuurde parketvloeren, parket op vloerverwarming, houten elementen bij binnen timmerwerk en geschuurde massief houten meubels.

Eigenschappen
 • Goed bestand tegen mechanische- en chemische belasting
 • Gebruiksklaar
 • Gemakkelijk te verwerken
 • Goed te rollen
 • Zeer goed vulvermogen
 • Zeer snel droog
 • Zeer slijtvast
Productinformatie
Verpakking 5 ltr
Kleur wit
Verbruik 10 – 12 ltr/m²
Overlakbaar 1 – 2 uur
Schuurbaar 1 á 2 uur

Stap 1: De eerste schuurgang uitvoeren met de bandschuurmachine Pallmann Cobra of Pallmann Spider, korrel 36-60 voorschuren. Daarna schuren met korrel 80 en de voegen en spijkergaatjes met Pall-X Kitt kitten. Vervolgens wordt met Pallmann schuurpapier korrel 100 (bandschuurmachine of Pallmann Spider) geschuurd. De laatste schuurgang wordt met Pallmann schuurpapier korrel 120 (éénschijfschuurmachine, Pallmann Spider of bandschuurmachine) uitgevoerd. Het af te lakken oppervlak moet na de laatste schuurgang schoon, droog en vrij zijn van schuurstof en vuil. Daarna de voor de vloer geschikte Pallmann grondering gebruiken. Alle grondlakken moeten dezelfde dag afgewerkt worden. Ze mogen niet worden geschuurd.
Stap 2: Verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden, aansluitend de inhoud in een schone lakemmer overgieten.
Stap 3: Pall-X 96 met de Pallmann lakroller (microvezel 25 cm) gelijkmatig en vol op de ondergrond aanbrengen. Er moeten tenminste 2 lagen worden aangebracht. Telkens aan de kant beginnen, afwisselend eerst dwars op de nerf, daarna in de richting van de nerf uitrollen. De rolbanen in elkaar laten vloeien. In ruimten met hoge eisen moet een 3e laag worden aangebracht. Dit geldt ook voor natuurkurk, altijd 3 lagen aanbrengen. Droogtijd tot er geschuurd kan worden: ca. 2 uur. Droogtijd bij de opbouw van 3 lagen: 1e laag ca. 2 uur 2e laag ca. 3 uur.
Stap 4: Voor het aanbrengen van de laatste laag is tussenschuren met een slijpnet of multilochpad korrel 120 nodig. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.

pdf_iconPALL-X 96 NL

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

1 beoordeling voor Pall-X 96 Parketlak

1-1 van 1 beoordeling
 1. De vloer inmiddels gelakt. Goed bevallen. De lak is makkelijk uitrolbaar. Vloer ziet er weer goed uit

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten