Pall-X 98 Gold 2k Parketlak

 189,90 192,90

  • Zeer snel droog
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Zeer slijtvast

Details

Pall-X 98 Gold 2 componenten lak is de juiste keuze als het gaat om slijtvastheid, chemicaliënbestendigheid en kwaliteit. Daar waar de belasting hoog is, kies je voor Pall-X 98. Deze lak is te verkrijgen in de glansgradaties mat, half mat en glanzend.

Toepassing

Watergedragen 2-componenten parketlak voor zwaar belaste parketvloeren ook geschikt voor gebruik in de industriële sector. De lak wordt veel toegepast op geschuurde parketvloeren, parket op vloerverwarming, houten elementen bij binnen timmerwerk en geschuurde massief houten meubels.

Eigenschappen
  • Uitstekend vulvermogen
  • Zeer snel droog
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Goed bestand tegen mechanische- en chemische belasting
  • Zeer slijtvast
  • EMICODE EC 1 PLUS / zeer emissiearm
Productinformatie
Verpakking 4.95 ltr
Glansgraad glans, half mat en mat
Mengverhouding 10 : 1
Verbruik 8 – 10 m²/ltr
Verwerkingstijd 5 uur
Handdroog en overlakbaar 4 – 5 uur
Eindsterkte 7 dagen/td>
Verwerken

Stap 1: Met de bandschuurmachine met korrel 36 – 60 voorschuren. Daarna kunnen de voegen en spijkergaatjes met Pallman Pall-X Kitt gekit worden. Vervolgens wordt met Pallmann schuurpapier korrel 100 (bandschuurmachine) geschuurd. De laatste schuurgang wordt met slijpnet korrel 120 (éénschijfsmachine) uitgevoerd. Het te gronden oppervlak moet na deze laatste schuurgang schoon, droog en vrij zijn van schuurstof en vuil. Daarna de voor de vloer geschikte Pallmann grondlak gebruiken. Alle grondlakken moeten dezelfde dag overgelakt worden. Ze mogen niet worden geschuurd.
Stap 2: Verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden, aansluitend de inhoud in een schone Lakemmer overgieten. Component A in schone lakemmer overgieten, component B (harder) toevoegen en direct mengen voor tenminste 2 minuten. Daarna 20 minuten laten rusten – aansluitend de bijgeleverde zeef plaatsen in de hals van de can.
Stap 3: Pallmann Pall-X 98 Gold met de Microvezel roller gelijkmatig en vol op de ondergrond aanbrengen. Er moeten tenminste 2 lagen worden aangebracht. Telkens aan de kant beginnen, afwisselend eerst dwars op de nerf, daarna in de richting van de nerf uitrollen. De rolbanen in elkaar laten vloeien. In ruimten met hoge eisen moet een derde laag worden aangebracht. Droogtijd tot er geschuurd kan worden: ca. 4- 5 uur.
Stap 4: Voor het aanbrengen van de laatste laag is tussenschuren met een slijpnet korrel 120 nodig. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.

Onderhoud

Voor de regelmatige reiniging van uw gelakte vloer gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten. Voor periodiek onderhoud kunt u Pallmann Finish Care Mat gebruiken, deze herstelt de laklaag en verlengt op die manier de levensduur van uw gelakte vloer. Voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag kunt u de vloer reinigen met Pallmann Clean Strong. Deze verwijdert alle vet- en vuilresten en tevens oude onderhoudslagen, zorgt voor een perfecte hechting van de nieuwe onderhoudslaag.

pdf_iconPALL-X 98 GOLD GLANZEND NL

pdf_iconPALL-X 98 GOLD HALFMAT-MAT NL

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pall-X 98 Gold 2k Parketlak” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten