Pall-X Zero 2K

 73,90 229,90

  • Goed bestand tegen mechanische- en chemische belasting
  • Uitstekend vulvermogen
  • Snel droog

Details

Pall-X Zero 2K is een extreem matte watergedragen 2K-PU lak. Pallmann Pall-X Zero is zeer makkelijk te verwerken en kan streeploos worden aangebracht. De zeer matte uitstraling past volledig bij de huidige eisen voor parketafwerkingen. In combinatie met Pallmann Pall-X Pure geeft de Pallmann Pall-X Zero een onbehandelde uitstraling.

Toepassing

Pall-X Zero 2K is een watergedragen 2-componenten parketlak voor zwaar belaste parketvloeren. Ook geschikt voor gebruik in de industriële sector, geschikt voor geschuurde parketvloeren, parket op vloerverwarming, houten elementen bij binnen timmerwerk en geschuurde massief houten meubels.

Eigenschappen
  • Goed bestand tegen mechanische- en chemische belasting
  • Uitstekend vulvermogen
  • Snel droog
  • Makkelijk te verwerken
  • Zeer slijtvast
  • EMICODE EC 1 PLUS / zeer emissiearm
Productinformatie
Verpakking 1 en 5 ltrr
Glansgraad extreem mat
Mengverhouding 10 : 1
Verbruik 8 – 10 m²/ltr
Verwerkingstijd 2 uur
Handdroog en overlakbaar 1 – 2 uur
Eindsterkte 7 dagen
Verwerking

Stap 1: Verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden, aansluitend de inhoud in een schone Lakemmer overgieten. 2. Component A in schone lakemmer overgieten, component B (harder) toevoegen en direct mengen voor tenminste 2 minuten, daarna 20 minuten laten rusten – aansluitend de bijgeleverde zeef plaatsen in de hals van de can.
Stap 2: Pallmann Pall-X Zero met de Microvezel roller gelijkmatig en vol op de ondergrond aanbrengen. Er moeten tenminste 2 lagen worden aangebracht. Telkens aan de kant beginnen, afwisselend eerst dwars op de nerf, daarna in de richting van de nerf uitrollen. De rolbanen in elkaar laten vloeien. In ruimten met hoge eisen moet een derde laag worden aangebracht. Droogtijd tot er geschuurd kan worden: ca. 4- 5 uur.
Stap 3: Voor het aanbrengen van de laatste laag is tussenschuren met een slijpnet korrel 120 nodig. 6. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.

Onderhoud

Voor de regelmatige reiniging van uw gelakte vloer gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten. Voor periodiek onderhoud kunt u Pallmann Finish Care Mat gebruiken, deze herstelt de laklaag en verlengt op die manier de levensduur van uw gelakte vloer. Voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag kunt u de vloer reinigen met Pallmann Clean Strong. Deze verwijdert alle vet- en vuilresten en tevens oude onderhoudslagen, zorgt voor een perfecte hechting van de nieuwe onderhoudslaag.

pdf_iconPALLMANN PALL-X ZERO NL

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pall-X Zero 2K” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten