Pallmann Magic oil 2K Ergo naturel

 98,16 271,69

  • Natuurlijke, oplosmiddelvrije olie-was combinatie
  • Ergonomische werkmethode
  • Droogt door oxidatie

Details

Olie-was combinatie, die voor een ademend oppervlak zorgt en het hout een natuurlijk aspect geeft. Het wasaandeel maakt het oppervlak gelijkmatig mat en fluweelachtig. Door de verharder heeft Magic Oil 2K Ergo een snel en uniek drogingsproces. Deze snelle droging maakt het mogelijk zeer intensief belaste ruimtes (restaurants, hotels, winkels, kantoren, enz.) in korte tijd te renoveren, zonder daarbij de mechanische en chemische weerstand te beperken, na een nacht drogen.

Toepassing

De verbeterde vernetting zorgt voor een nog beter water- en vuilafstotend oppervlak, wat met een 1- component parketolie niet bereikt wordt. De geringe vuilopname is vergelijkbaar met die van een gelakte parketvloer. Bovendien is het gekende moeizame onderhoud van parketolie niet van toepassing op Magic Oil 2K Ergo. Integendeel, het onderhoud van Magic Oil 2K Ergo is vergelijkbaar met dat van een gelakteparketvloer.

Eigenschappen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Aanbrengen met spatel of roller
  • Oplosmiddelvrij
  • Licht verwerkbaar
  • Accentueert de houtkleur en –structuur
  • Bestand tegen gebruikelijke huishoud chemicaliën
  • Ook te gebruiken in combinatie met Color Concentrate
Productinformatie
Verpakking 1 en 2.75 ltr
Kleur donkerbruin-violet
Verbruik 40 – 60 ml/m²
Verwerkingstemparatuur 18 – 25 C°
Mengverhouding 10 : 1
Verwerkingstijd 2 uur
Volgende laag na 10 – 30 min
Belasten en onderhouden Na 12 uur

Stap 1: Schuren, de eerste schuurgang uitvoeren met de bandschuurmachine, korrel 36-60 voorschuren. Daarna schuren met korrel 80 en vervolgens kunnen de voegen en spijkergaatjes met Pallmann Pall-X filler gekit worden. Vervolgens wordt met Pallmann schuurpapier korrel 100 (bandschuurmachine) geschuurd. De laatste schuurgang wordt met Pallmann schuurpapier korrel 120(éénschijfsmachine of bandschuurmachine) uitgevoerd. Het te gronden oppervlak moet na deze laatste schuurgang schoon, droog en vrij zijn van schuurstof en vuil.
Stap 2: Verpakking voor gebruik op verwerkingstemperatuur laten komen en goed mengen.
Stap 3:Magic Oil 2K Ergo met de verharder mengen en met Magic Oil Applicator gelijkmatig op de ondergrond aanbrengen.
Stap 4: 10-30 minuten na het aanbrengen het restant, verwijderen met een Pallmann pad (beige). Na ca. 20 minuten moet het oppervlak opnieuw met een witte pad nageboend worden, om een homogeen beeld te verkrijgen. Er mag geen restolie op het oppervlak achterblijven. Afhankelijk van het verschillend absorptievermogen van de hout- en parketsoorten, kan er de volgende dag een 2e laag worden aangebracht. Gereedschap na gebruik met Blackbox reinigingsdoekjes schoonmaken.
Stap 5: Voor een lange levensduur van uw vloer, bevelen wij een regelmatig onderhoud aan volgens de instructies van de fabrikant met Magic Oil Care en reiniging met Pallmann Clean. Voor de juiste onderhoudsfrequentie verwijzen wij naar de onderhoudsinstructie voor de Magic Oil 2K lijn. Het geoliede parketoppervlak mag in de eerste 12 uur na het aanbrengen van Magic Oil 2K Ergo niet afgedekt worden.

pdf_iconMAGIC OIL 2K ERGO NL

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pallmann Magic oil 2K Ergo naturel” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten