Pallmann Magic Oil 2K

 89,95 229,95

  • De formule zorgt voor een nog beter water- en vuilafstotend oppervlak
  • Aanbrengen met spatel of roller
  • Accentueert de houtkleur en –structuur

Details

Pallmann Magic Oil 2K is een natuurlijke, kleurloze en oplosmiddelvrije 2-componenten olie-was combinatie, die voor een openporig en ademend oppervlak zorgt en het hout een natuurlijk aspect geeft.
Het wasaandeel maakt het oppervlak gelijkmatig mat en fluweelachtig. Door de verharder heeft Magic Oil 2K een snel en uniek drogingsproces. De verbeterde vernetting zorgt voor een nog beter water- en vuilafstotend oppervlak, wat met een 1-component parketolie niet bereikt wordt. De geringe vuilopname is vergelijkbaar met die van een gelakte parketvloer. Bovendien is het bekende moeizame onderhoud van parketolie niet van toepassing op Magic Oil 2K. Integendeel, het onderhoud van Magic Oil 2K is vergelijkbaar met dat van een gelakte parketvloer.

Toepassing

Deze snelle droging maakt het mogelijk zeer intensief belaste ruimtes als restaurants, hotels, winkels, kantoren maar ook voor particuliergebruik zeer geschikt om in korte tijd te renoveren, zonder daarbij de mechanische en chemische weerstand te beperken, na een nacht drogen.

Eigenschappen
  • Onderhoud is vergelijkbaar met een gelakte vloer!
  • De formule zorgt voor een nog beter water- en vuilafstotend oppervlak
  • Aanbrengen met spatel of roller
  • Sneldrogend
  • Geen nacht droolgtijd
  • Accentueert de houtkleur en –structuur
Productinformatie
Verpakking 1 en 2.75 ltr
Kleur naturel
Vebruik 25 – 50 ml/m²
Mengverhouding 10:1
Verwerkingstijd 22 uur, volgende laag na 10 – 30 minuten
Droog en belastbaar na 12 uur
Verwerking Handmatig

Stap 1: Verpakking voor gebruik op verwerkingstemperatuur laten komen en goed mengen.
Stap 2: Magic Oil 2K met de verharder mengen en met een spaan of roller gelijkmatig op de ondergrond aanbrengen.
Stap 3: 10-30 minuten na het aanbrengen met spaan, het restant verwijderen met een beige handpad in combinatie met de padhouder met handgreep.
Stap 4: Na het verwijderen van het teveel aangebrachte van de 1e laag, de 2e laag aanbrengen. Direct en of ten laatste 30 minuten na het aanbrengen van de 2e laag, nogmaals het teveel verwijderen met een beige handpad en uitwrijven met een witte handpad. Er mag geen restolie op het oppervlak achterblijven.
strong>Stap 5: Na ca. 20 minuten moet het oppervlak opnieuw met een witte handpad na boenen, om een homogeen beeld te verkrijgen.

Verwerking machinaal

Stap 1: Verpakking voor gebruik op verwerkingstemperatuur laten komen en goed mengen.
Stap 2: Magic Oil 2K met de verharder mengen en met een spaan of roller gelijkmatig op de ondergrond aanbrengen.
Stap 3: 10-30 minuten na het aanbrengen met spaan, het restant verwijderen met beige pad met boenmachine en nawrijven met katoenen doeken.
Stap 4: Onmiddellijk na het aanbrengen van de 1e laag, de 2e laag aanbrengen. Direct en ten laatste 30 minuten na het aanbrengen van de 2e laag, nogmaals het teveel verwijderen met een beige pad met boenmachine en nawrijven met katoenen doeken en uitwrijven met een witte pad. Er mag geen restolie op het oppervlak achterblijven.
strong>Stap 5: Na ca. 20 minuten moet het oppervlak opnieuw met een witte pad na boenen, om een homogeen beeld te verkrijgen.

Onderhoud

Voor de regelmatige reiniging gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten.
Voor periodiek onderhoud van uw vloer behandeld met Magic Oil 2K kunt u de Pallmann Magic Oil Care gebruiken, deze herstelt de beschermlaag en verlengt op die manier de levensduur van uw geoliede vloer. Pallmann Clean Strong gebruikt u dan voorafgaand aan het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag. Alles over het onderhoud kunt u ook terugvinden in de Pallmann Onderhoudsinstructie.

pdf_iconPallmann Magic Oil 2k

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pallmann Magic Oil 2K” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten