Pallmann Pall-X 333 Color Wit

 118,90

 • Gemakkelijk te verwerken
 • Te kleuren met concentrate pigmenten
 • Oplosmiddelvrij

Details

Pallmann Pall-X 333 Color White is een voorgekleurde grondlak om vervolgens af te werken met Pallmann Pall-X 98 Gold, Pall-X Zero, Pall-X Pure, alsmede de Pallmann Magic Oil lijn. Pallmann Pall-X 333 Color White behoort tot de Pallmann Color Collection.
Het basisproduct, Pall-X 333 wit is een oplosmiddelvrije 2-compenentenolie voorbehandeling. Het kleurcomponent is een los component, leverbaar in 32 kleuren met een sterke kleurverdieping. Na het aanbrengen van het kleursysteem kan worden gekozen voor een olie- of lakafwerking.

Toepassing

Geschikt voor het voorbehandelen van geschuurde – en gekitte vloeren, geschikt voor parket op vloerverwarming,

Eigenschappen
 • Accentueert de houtkleur en – structuur
 • Gemakkelijk te verwerken
 • Geen kant verlijming
 • De verdieping en de kleuring van het hout wordt intensiever en gelijkmatiger.
 • De Pall-X 333 kan beter indringen.
 • De door het fijn schuren verdichte ondergrond wordt weer geopend. Schuursporen worden minder zichtbaar.
 • Het hout oppervlak lijkt homogener.
 • Stoffen uit het hout worden weg gewassen.
 • Het behoeden van zweten uit voegen.
Productinformatie
Kleur wit
Droogtijd 24 uur
Overlakbaar 24 uur
Verpakking 1 liter
Verwerkingstijd 1 uur
Verbruik 25 – 50 ml/m²

Stap 1:De eerste schuurgang uitvoeren met de bandschuurmachine, korrel 36-60 voorschuren. Daarna schuren met korrel 80 en vervolgens kunnen de voegen en spijkergaatjes met Pallmann Pall-X Kitt gekit worden. Vervolgens wordt met Pallmann schuurpapier korrel 100 (bandschuurmachine) geschuurd. De laatste schuurgang wordt met Pallmann schuurpapier korrel 120 (éénschijfsmachine of bandschuurmachine) uitgevoerd. Het te behandelen oppervlak moet na de laatste schuurgang schoon, droog en vrij zijn van schuurstof en vuil.
Stap 2: Verpakking voor gebruik op verwerkingstemperatuur laten komen en goed mengen. Pall-X 333 met de verharder mengen en met geschikt gereedschap (bijv. lakspaan) gelijkmatig op de ondergrond aanbrengen. In gedeeltes aanbrengen!!! – niet meer dan 25 m². Wanneer de Pall-X 333 in combinatie wordt gebruikt met de Pall-X 333 Concentrate dan Pall- X 333 met het Concentrate mechanisch mengen, verharder toevoegen en nogmaals mechanisch mengen.
Stap 3: Maximaal na 10 minuten na het aanbrengen met spaan, het restant verwijderen met een Pallmann pad (beige). Na ca. 20 minuten moet het oppervlak opnieuw met een witte pad nageboend worden, om een homogeen beeld te verkrijgen.
Stap 4: Gereedschap na gebruik met BlackBox reinigingsdoekjes schoonmaken.
Stap 5: Overlakbaar: Standaard na 24 uur met Pallmann Pall-X 98 Gold, Pall-X Zero, Pall-X Pure, alsmede de Pallmann Magic Oil lijn.

pdf_iconPALLMANN PALL-X 333 COLOR WIT NL

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pallmann Pall-X 333 Color Wit” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten