Pallmann Pall-X 333 Concentrate 09 Shaded Grey

 20,50 55,50

  • Instelling van individuele hout optiek door Color Concentrate
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Concentrate 09 Shaded Grey is eenvoudig aan te brengen

Details

Pall-X 333 color concentrate in 32 kleuren verdeeld over 7 individuele woonstijlen maakt dat de Pallmann Color Collection altijd bij je past. De makkelijk te verwerken olie-voorbehandeling Pall-X 333 is vervolgens af te werken met zowel een 2-componenten lak als olie van Pallmann. Een transparante, persoonlijke gekozen, afwerking beschermt immers de kleurlaag! De mogelijkheden zijn oneindig. Zo is er zowel keuze in kleur als afwerking. Dat maakt elke vloer uniek.

Toepassing

Geschikt voor het voorbehandelen van Geschuurde – en gekitte houten vloeren en parket op vloerverwarming, ook te gebruiken voor wandbekleding, meubels en tafels.

Eigenschappen
  • 32 kleuren die onderling te mengen zijn
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Geen kant verlijming
  • Onderling mengbaar
Productinformatie
Kleur 09 Shaded Grey
Verpakking 0.2 ltr
Droogtijd 3 – 4 uur
Overlakbaar 24 uur
Verwerkingstijd 1 uur
Verbruik 25 – 50 ml per m²
Mengverhouding 4 : 1 : 1

Wanneer de Pall-X 333 Color Concentrate in combinatie wordt gebruikt met Pall-X 333, Magic Oil Original, Spa, Ergo of 1K Easy, moet er rekening worden gehouden dat de kleur afhankelijk is van vele factoren, o.a. van de houtnerf en laatste schuurgang. We adviseren daarom een monster te maken met dezelfde opbouw (inclusief olie of lak).

Stap 1: De eerste schuurgang uitvoeren met de bandschuurmachine of Pallmann Spider, korrel 36-60 voorschuren. Daarna schuren met korrel 80 en de voegen en spijkergaatjes met Pallmann Pall-X kitten. Vervolgens wordt met Pallmann schuurpapier korrel 100 (bandschuurmachine of Pallmann Spider) geschuurd. De laatste schuurgang wordt met schuurpapier korrel 120 (éénschijfschuurmachine, Pallmann Spider of bandschuurmachine) uitgevoerd. Het te behandelen oppervlak moet na de laatste schuurgang schoon, droog en vrij zijn van schuurstof en vuil. Verder wordt er geadviseerd om na de laatste schuurgang direct voordat het oppervlak behandeld wordt – het gehele oppervlak met schoon water éénmaal licht te bevochtigen.
Stap 2: Alle verpakkingen voor gebruik op verwerkingstemperatuur laten komen en goed mengen.
Stap 3: Pall-X 333, Magic Oil Original, Spa, Ergo of 1K Easy met Pall-X 333 Color Concentrate in een aparte maatbeker omgieten en mechanisch mengen. Vervolgens de verharder toevoegen en nogmaals mechanisch mengen.
Stap 4: Met geschikt gereedschap (bijv. PALLMANN lakspaan) gelijkmatig op de ondergrond aanbrengen. Wij adviseren om in gedeeltes aan te brengen en niet meer dan 25 m² tegelijk.
Stap 5: Maximaal 10 minuten na het aanbrengen, het restant verwijderen met een Pallmann beige pad.
Stap 6: Na ca. 20 minuten moet het oppervlak opnieuw met een witte pad na geboend worden om een homogeen beeld te verkrijgen.
Stap 7: Overlakbaar: Standaard na 24 uur met Pall-X 98 Gold, Pall-X Zero, Pall-X Pure of Magic Oil 2K.

pdf_iconPALL_Color_Collection_Techniek_A4

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pallmann Pall-X 333 Concentrate 09 Shaded Grey” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten