Ready Mixed Royl Oil 2K C11 Natural Oak #4115

 48,95

  • Ready Mixed Royl Oil 2K C11 Natural Oak #4115 speciaal voor kleinere oppervlakten
  • Na 16 uur vochtbestendig
  • Ideaal voor aanrechtbladen en meubels

Details

Speciaal voor het gebruik op kleinere oppervlakten is de ROYL OIL 2K nu verkrijgbaar in halve liters op kleur gemaakt. Ook voor een meubel of aanrechtblad is ROYL OIL 2K een perfecte bescherming. Het kan in één keer worden aangebracht en droog gewreven, dus je hoeft niet in delen te werken. Verkrijgbaar in de 10 meest favoriete ROYL kleuren: C10 Alaska White, C10+10 Double Alaska White, W09 Foggy, C09 Mountain Grey, W17 Grasping, W10 Livid, C11 Natural Oak, W16 Overcast, B20 Pitch, C13 Smoaked Oak

Toepassing

Geeft een robuuste bescherming aan meubel of interieurbetimmering. Behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Mooi mat. Na 16 uur vochtbestendig. Geschikt voor vloerverwarming.

Eigenschappen
  • 10 READY-MIXED kleuren afgestemd op het verbruik van de meubelmaker.
  • Heeft een mooie natuurlijke uitstraling.
  • Bevat 100% zuivere oliën en geen oplosmiddelen.
  • Goed handmatig te verwerken.
Productinformatie
Kleur NC11 Natural Oak #4115
Verpakking 0.5 ltr
Waterbestendig na 16 uur
Schuurbaar na 8 uur
Verbruik 25 – 40 m²/ltr
Uitstraling mat
Verbruik 10 – 12 m²/liter
Opentijd 3 uur
Aanbrengen

Stap 1: De ondergrond dient onbehandeld of egaal geschuurd te zijn met als laatste schuurgang een korrel 120. Verder uiteraard schoon, droog en vrij van was, vet en houtstof.
Stap 2: Royl Oil 2k kan worden aangebracht met een spons, kwast, roller, doek of spaan. Roer het A component goed door, voeg eventueel een kleur pigment toe en roer A en het kleurpigment goed door. Voeg B component roerend toe. LET OP! U heeft ongeveer 3 uur de tijd om de olie te verwerken, daarna wordt de olie stugger en taaier, waardoor die moeilijker is aan te brengen.
Stap 3: Breng de olie dun aan op normaal of sterk zuigend hout en zeer dun aan op weinig zuigend hout. Verdeel de olie goed en laat de olie 20 minuten intrekken. Droogvallende plekken eventueel bij oliën. Daarna op een rustig tempo inwrijven met een witte of beige pad.
Stap 4: Tot slot de vloer goed droogwrijven met katoenen doeken (eventueel onder een pad). De veilingkanten en langs de plinten dienen goed droog gepoetst te worden.

Onderhoud

De Royl Oil 2K Ready Mixed kan dagelijks worden onderhouden met Royl Milde Reinger #9110 of Royl Vloerzeep Kleurloos #9130.

Voor het periodiek onderhoud kunt u het oppervlakte is goed reinigen met Royl Intensief Reinger #9120. Na droging kunt u het oppervlakte behandelen met Royl Onderhoudsolie Blank #9090 met 1 Kleurpigment.

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ready Mixed Royl Oil 2K C11 Natural Oak #4115” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten