Rigo kleurpigment C10 Alaska White

 7,95 13,75

  • Voor kleuring van lak en olie
  • In handig doseerbare knijpverpakking
  • Met C10 Alaska White Creëer je jou eigen kleurcombinaties

Details

ROYL oliën en de Skylt overlakbare kleuroliën worden gekleurd met losse kleurpigmenten in handig doseerbare knijpverpakking. Dankzij de losse pigmenten kun je ook je eigen creatieve kleuren maken. Tot maximaal twee doseringen per liter. Aan een basis Black of White kun je maximaal één kleurpigment toevoegen.

Toepassing

Voor het kleuren van Royl 1K, Royl 2K en Skylt overschilderbare kleurolie. om de juiste kleur te bepalen leveren wij een een kleurmonster van alle kleuren waarmee u op een geschuurde ondergrond een proefvlak kunt maken.

Eigenschappen
  • Alle kleuren worden gemaakt met losse KLEURPIGMENTEN.
  • Het kleurpigment wordt toegevoegd aan een Basis Clear, White, Black en Skylt overlakbare kleurolie.
  • De letter in de kleurnaam verwijst naar de benodigde basis. Rigostep pigment Pitch B20 = basis Black + kleurpigment nr.20
  • Alle kleurpigmenten in handige knijpverpakking.
  • De kleur trekt samen met de olie of lak diep in het hout.
  • Met een met ROYL of Skylt afgewerkte vloer ben je jarenlang verzekerd van een mooie kleurvaste vloer.
Productinformatie
Kleur C10 Alaska White
Inhoud pigment 125 ml
inhoud kleurmonster 60 ml

Stap 1: Maak een kleurproef met een kleurmonster om de juiste kleur vast te stellen.
Stap 2: Zoals elke klus zal het te bewerken oppervlak moeten worden geschuurd. Welk schuurpapier je ook gebruikt. Afhankelijk van de staat waarin de ondergrond verkeert, zul je deze moeten schoonmaken en ontvetten. Doe je dit niet, dan schuur je het aanwezige vuil in de ondergrond.
Stap 3: Na het ontvetten en drogen schuur je zoveel mogelijk bestaande resten weg met grof schuurpapier ( Korrel 80 – 120) Vervolgens na het verwijderen van de stof vul je gaatjes, scheurtjes en oneffenheden op met kneedbaarhout. Wees hiermee niet zuinig in verband met krimp bij het drogen. Het teveel schuur je straks eenvoudig weg. Schuur na droging van het vulmiddel het oppervlakte met middel grof schuurpapier ( korrel 120 – 180.) Schuur heen en weer in een rechte beweging en onder gelijkmatige druk. Schuur indien mogelijk met de houtnerf mee. Schuur smalle gleuven e.d. met een opgevouwen stukje schuurpapier. Tussen het wisselen van de grofte het oppervlak goed stof vrijmaken.
Stap 4 Voor de laatste schuurgang kun je na het stof vrijmaken eventuele kleine gatjes of kiertjes dicht plamuren en na drogen het geheel met de fijnste gekozen korrel ( korrel 180 – 240) het geheel na schuren.
Stap 5 Na het stofvrij maken en het mengen van de pigment ( maximaal 2 per liter ) kan het oppervlakte worden afgewerkt met de door jou gekozen afwerking Royl 1K, Royl 2K of Skylt overlakbare kleurolie.

pdf_iconOverzicht kleuren

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rigo kleurpigment C10 Alaska White” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten