Royl Oil 2K #4561 White

 65,90

(1 klantbeoordeling)
  • Vloer direct weer in gebruik te nemen, na 16 uur vochtbestendig.
  • Bio-based product, bevat geen oplosmiddelen.
  • Beschikbaar in 45 standaard kleuren.

Details

Royl 2K oil #4561 White is de koningsklasse onder de oliën. Royl olie 2K is de snelst drogende olie in de markt, want droog en bestendig na 24 uur. Het kan in één keer over de hele vloer worden aangebracht en droog gewreven, dus je hoeft niet in delen te werken. Het is bovendien zuinig in gebruik.

Toepassing

ROYL Oil 2K is een oplosmiddelvrije, impregnerende tweecomponenten olie die kan worden toegepast op alle houten en bamboe oppervlakken binnenshuis zoals parket- en planken vloeren, werkbladen en meubelen.

Eigenschappen
  • Vloer direct weer in gebruik te nemen, na 16 uur vochtbestendig.
  • Bio-based product, bevat geen oplosmiddelen.
  • Is voor minimaal 90% gemaakt van plantaardige grondstoffen.
  • Beschikbaar in 45 standaard kleuren.
  • Hoog rendement.
  • Lange opentijd.
Productinformatie
Kleur #4561 White
Verbruik 30 – 40 m²/ltr
Verpakking 1 liter
Glansgraat mat
Geur natuurlijke oliën
Potlife 2 – 3 uur
Licht belastbaar 6 – 12 uur
Volledig belastbaar 24 uur
Aanbrengen

Stap 1: De ondergrond dient onbehandeld of egaal geschuurd te zijn met als laatste schuurgang een korrel 120. Verder uiteraard schoon, droog en vrij van was, vet en houtstof.
Stap 2: Royl Oil 2k kan worden aangebracht met een spons, kwast, roller, doek of spaan. Roer het A component goed door, voeg eventueel een kleur pigment toe en roer A en het kleurpigment goed door. Voeg B component roerend toe. LET OP! U heeft ongeveer 3 uur de tijd om de olie te verwerken, daarna wordt de olie stugger en taaier, waardoor die moeilijker is aan te brengen.
Stap 3: Breng de olie dun aan op normaal of sterk zuigend hout en zeer dun aan op weinig zuigend hout. Verdeel de olie goed en laat de olie 20 minuten intrekken. Droogvallende plekken eventueel bij oliën. Daarna op een rustig tempo inwrijven met een witte of beige pad.
Stap 4: Tot slot de vloer goed droogwrijven met katoenen doeken (eventueel onder een pad). De veilingkanten en langs de plinten dienen goed droog gepoetst te worden.

Onderhoud

De Royl Oil 2K Ready Mixed kan dagelijks worden onderhouden met Royl Milde Reinger #9110 of Royl Vloerzeep Kleurloos #9130.

Voor het periodiek onderhoud kunt u het oppervlakte is goed reinigen met Royl Intensief Reinger #9120. Na droging kunt u het oppervlakte behandelen met Royl Onderhoudsolie Blank #9090 met 1 Kleurpigment.

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

pdf_iconTIB_ROYL_Oil_2K_4560_4561_4562_NL

pdf_iconroylzomaakjekleurnl

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

1 beoordeling voor Royl Oil 2K #4561 White

1-1 van 1 beoordeling
  1. Bestelling snel en correct geleverd. Prima!

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten