Royl Vloerzeep #9130 Naturel

 15,45

(6 klantbeoordelingen)
  • Dagelijks onderhoud van uw olievloer
  • Ecologisch verantwoord
  • Eenvoudig aan te brengen

Details

Uw mooie vloer heeft met ROYL OIL-1K of ROYL OIL-2K een natuurlijke, duurzame en zeer bestendige bescherming gekregen. Met geoliede oppervlakken zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Uiteraard moet uw vloer wel onderhouden worden. Want vloeren krijgen veel te verduren. Regelmatig en juist onderhoud is van groot belang en kost gelukkig weinig tijd. Dit onderhoud kenmerkt zich door droog reinigen met een stofzuiger en/of stofwisser en lichtvochtig reinigen met ROYL MILDE REINIGER. Naar behoefte dient de vloer (plaatselijk) te worden opgefrist met ROYL ONDERHOUDSOLIE. U kunt uw vloer ook een extra beschermlaag geven door deze te onderhouden met ROYL VLOERZEEP, welke verkrijgbaar is in CLEAR en WIT.

Toepassing

Royl Vloerzeep #9130 Naturel is een voedende zeep die na elke behandeling een dun beschermlaagje achterlaat tegen vlekken, vuil en krassen. De Vloerzeep kan op alle met Royl olieproducten worden gebruikt. De Vloerzeep is op basis van plantaardige grondstoffen en volledig biologisch afbreekbaar.

Eigenschappen
  • Voedend en beschermend
  • biologisch afbreekbaar
  • Dagelijks onderhoud van uw olievloer
Productinformatie
Verpakking 1 ltr
Droogtijd 45 minuten
Verbruik 50 ml op 5 liter water

Stap 1: Voordat Royl Vloerzeep naturel wordt gebruikt is het van belang het te bewerken oppervlak stofvrij te maken.
Stap 2: U kunt het beste één emmer vullen met warm water. Schud de flacon Vloerzeep naturel grondig, vul daarna nog een emmer met 5 liter warm water en voeg 50 ml Vloerzeep toe.
Stap 3: Dompel de dweil/mop in het zeep water. Wring de dweil/mop half uit. Reinig enkele vierkante meters met de vochtige dweil/mop. Spoel de dweil/mop grondig uit in het schone spoelwater en daarna krachtig droogwringen.
Stap 4: Dompel de dweil/mop in het zeepwater en wring nogmaals krachtig droog. Neem met de dweil/mop al het losgeweekte vuil op en spoel hem daarna weer uit in het spoel water.

pdf_iconRigoStep Royl Vloerzeep

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

6 beoordelingen voor Royl Vloerzeep #9130 Naturel

1-5 van 6 beoordelingen
  1. top product

  2. Goed product

  3. doorgekregen van onze vloerenlegger, omdat het goed bevalt dus bijbesteld.

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten