Hulp nodig?

Laat ons jouw winkelmandje samenstellen!

Rubio Monocoat Cleaner

 23,90

(1 klantbeoordeling)
 • Stof electrostatisch worden opgenomen
 • Uitermate geschikt voor onbehandeld hout
 • Universeel schoonmaakmiddel

Details

Rubio Monocoat Cleaner wordt gebruikt voor het reinigen van onbehandeld hout voordat het hout wordt afgewerkt met Rubio Monocoat olie. De rubio Monocoat cleaner kan ook uitstekend worden toegepast voor het reinigen van de gebruikte materialen.

Toepassing

Rubio Monocoat Cleaner wordt gebruikt voor het reinigen van onbehandeld hout voordat een behandeling met Rubio Monocoat Oil Plus toegepast wordt. Eveneens voor het reinigen van de gebruikte materialen.

Eigenschappen
 • t stof electrostatisch worden opgenomen
 • Uitermate geschikt voor onbehandeld hout
 • Universeel schoonmaakmiddel
Productinformatie
Kleur Kleurloos
Inhoud 1 liter
Verbruik 75 – 100 m²/ltr
Productblad

pdf_iconrubio-monocoat-cleaner-pdf

Stap 1:

Oppervlak schuren en goed stofzuigen.

Stap 1:

Het oppervlak reinigen met een doek bevochtigd met Rubio Monocoat Cleaner.

Stap 1:

Laten drogen tot het oppervlak opnieuw zijn oorspronkelijk aspect bekomt.

Tips & Tricks
 • Gebruik niet te veel product. De revolutionaire technologie van Oil Plus 2C zorgt ervoor dat de olie zich binnen de 15 seconden verbindt met de houtvezel door middel van een moleculaire reactie. Indien er nog stof aanwezig is op het oppervlak, zal de olie zich met dit stof binden. Als gevolg hiervan zal de olie, bij het verspreiden ervan met de witte pad, een microscopische pasta vormen op het oppervlak. De olie is dan gebonden met het stof in plaats van met de houtvezels.
 • Het doek moet slechts licht bevochtigd worden. Door de kleine hoeveelheid Cleaner zal het stof electrostatisch worden opgenomen.
 • Je kan je natte doek ook wikkelen in een droge doek en zo het verbruik beperken bij het reinigen. Zo zal je ook zeker niet te veel product aanbrengen.
 • Outlet

  Kijk ook eens in onze outlet!

  Bekijk outlet

  1 beoordeling voor Rubio Monocoat Cleaner

  1-1 van 1 beoordeling
  1. Beetje duur spul, wundbenzin doet hetzelfde, maar dit was een keer om te proberen. Volgende keer maar niet meer. Levering perfect, geen aanmerkingen op de shop!

  Een beoordeling toevoegen

  Annuleer

  vloeronderhoudswinkel

  Daarom kies je voor ons

  Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

  advies vragen advies vragen

  gerelateerde producten