Rubio Monocoat Onderhoudspakket Meubels en trappen

 67,90

  • Dankzij de unieke technologie is de onderhoudsbehoefte minimaal
  • Speciaal samengesteld onderhoudspakket voor meubels en trappen
  • Leverbaar in 48 kleuren

Details

Wilt u zeker weten dat uw met Rubio Monocoat geoliede meubels en of trappen zo lang mogelijk mooi blijven? In dat geval is het belangrijk om ze regelmatig te onderhouden. En bij Vloeronderhoudswinkel.nl vindt u alle Rubio Monocoat producten die u hiervoor nodig heeft. Rubio Monocoat biedt optimale bescherming voor geoliede meubels en of trappen in huis. Dankzij de unieke technologie is de onderhoudsbehoefte minimaal. Merkt u echter dat de bescherming op bepaalde plekken begint te slijten, of dat er vlekken ontstaan zijn? Dan bieden de onderhoudsproducten van Monocoat altijd uitkomst.

Toepassing

Rubio Monocoat Onderhoudspakket meubels en trappen is de startset voor onderhoud aan meubels en trappen die zijn behandeld met Rubio Monocoat Oil. Het bevat alle middelen die u nodig heeft voor het reinigen, repareren en onderhouden van uw meubels of trap. Het pakket is in alle kleuren te krijgen die ook verkrijgbaar zijn van Rubio Monocoat Oil.

Eigenschappen
  • Speciaal samengesteld voor meubels en trappen
  • Bevat alles wat nodig voor een goede onderhoudsbeurt
  • Beschermt in 1 laag en leverbaar in 48 kleuren
  • VOC-vrij
  • Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard
Productinformatie
Samenstelling onderhoudspakket meubels en trappen
Gereedschap Doekje en oliespons
Herstel van slijtage 1 x 400 ml Monocoat refreshspray
Plaatselijke reiniging 1 x 750 ml Monocoat surfase care
Monocoat oil plus 1 x 100 ml van 1 van de 48 kleuren
Informatie gebruiksaanwijzing
Klein onderhoud meubels en trappen

Stap 1: Dagelijks schoonmaken met water en zeep is niet mogelijk en nodig voor meubels en trappen. Wij adviseren om droge te reiniging en eens in de 2 of 3 weken de trap en meubels te reinigen met kant-en-klare RMC Surface Care.
– Wij adviseren geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Vermijd ook het gebruik van andere chemicaliën, zoals chloor, terpentine e.d.! Als dit soort stoffen in aanraking komt met het behandelde oppervlak, dan zullen er zeer moeilijk verwijderbare vlekken ontstaan.

Vlekken

Stap 1: Spray de vlek in en laat het even inwerken (2 tot 3 min). Daarna met een licht vochtige doek afnemen. De behandeling kan worden herhaald totdat het gewenste resultaat is bereikt.
Stap 2: Als het gewenste resultaat is bereikt en de plek droog is spray dan met RMC Refresh Spray en met een licht vochtige doek afnemen en laten drogen.
Stap 3: Als de plek droog is Rubio Monocoat oil plus in de oorspronkelijke kleur aanbrengen. Goed uitwrijven en droog poetsen met een niet-pluizige doek.

Producten om vlekken te verwijderen.
RMC Tannin Remover – Zwarte/looizuur vlekken en hardnekkige vlekken.
RMC Grease Remover – Vetvlekken
RMC Limespot Remover – Kalkvlekken

Periodiek onderhoud

Een periodieke onderhoudsbeurt met RMC Refresh Spray (kleurloos, kan gebruikt worden bij iedere kleur; geeft de juiste bescherming, maar brengt geen kleur terug) wordt telkens toegepast wanneer het uiterlijk en de bescherming van het oppervlak grondig dient te worden opgefrist. Dit kan ook plaatselijk gebeuren op plekken die intensiever worden gebruikt.

Stap 1: Maak het oppervlak vuil- en stofvrij door met alleen een licht vochtige doek af te nemen. Laat het oppervlakte drogen.
Stap 2: Verstuif RMC Refresh Spray op het oppervlak. Poets het product handmatig in doormiddel van een doek. Gebruik zo weinig mogelijk product om te vermijden dat het oppervlak kleverig wordt.
Stap 3: Laat het product gedurende enkele minuten inwerken. Wrijf de behandelde zone droog met een niet-pluizige doek.
– Wij adviseren om niet al te grote zones te behandelen, zodat deze binnen 15 – 20 minuten handdroog kunnen worden gepoetst.
– Voor trappen geldt beloopbaar in 4 tot 6 uur bij goed geventileerde ruimtes.

pdf_iconMonocoat onderhoudsadvies

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rubio Monocoat Onderhoudspakket Meubels en trappen” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten