Rubio Monocoat Onderhoudspakket Vloeren

 67,90

  • Dankzij de unieke technologie is de onderhoudsbehoefte minimaal
  • Speciaal samengesteld onderhoudspakket voor vloeren
  • Leverbaar in 48 kleuren

Details

Wilt u zeker weten dat uw met Rubio Monocoat geoliede vloeren zo lang mogelijk mooi blijven? In dat geval is het belangrijk om ze regelmatig te onderhouden. En bij Vloeronderhoudswinkel.nl vindt u alle Rubio Monocoat producten die u hiervoor nodig heeft. Rubio Monocoat biedt optimale bescherming voor geoliede vloeren in huis. Dankzij de unieke technologie is de onderhoudsbehoefte minimaal. Merkt u echter dat de bescherming op bepaalde plekken begint te slijten, of dat er vlekken ontstaan zijn? Dan bieden de onderhoudsproducten van Monocoat altijd uitkomst.

Toepassing

Rubio Monocoat Onderhoudspakket vloeren is de startset voor onderhoud van vloeren die zijn behandeld met Rubio Monocoat Oil. Het bevat alle middelen die u nodig heeft voor het reinigen, repareren en onderhouden van uw vloer. Het pakket is in alle kleuren te krijgen die ook verkrijgbaar zijn van Rubio Monocoat Oil.

Eigenschappen
  • Speciaal samengesteld voor meubels en trappen
  • Bevat alles wat nodig voor een goede onderhoudsbeurt
  • Beschermt in 1 laag en leverbaar in 48 kleuren
  • VOC-vrij
  • Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard
Productinformatie
Samenstelling onderhoudspakket vloeren
Herstel van slijtage 1 x 400 ml Monocoat refreshspray
onderhoudg 1 x 1 liter Monocoat Soap
Monocoat oil plus 1 x 100 ml van 1 van de 48 kleuren
Informatie gebruiksaanwijzing
Klein onderhoud

Stap 1: Dagelijks schoonmaken met water en zeep is niet mogelijk. Wij adviseren om maximaal 1 x per twee á vier weken met water en RMC Soap schoon te maken en op de overige dagen droge reiniging (stofzuigen, Swiffer, of andere droog schoonmaaksystemen )
– Gebruik, om het oppervlak te reinigen, maximaal 50 ml RMC Soap op 10 liter water in een emmer of de kant-en-klare RMC Surface Care.
– Wordt er te veel zeep gebruikt dan wordt er een zachte laag aangebracht op het oppervlak, waar steeds weer vuil kan worden ingelopen. Gebruik niet meer dan de voorgeschreven dosering/frequentie. Minder of geen zeep kan altijd, aangezien de RMC Soap louter en alleen om te reinigen is. De RMC Soap biedt geen enkele bescherming of voeding aan de olielaag.
Stap 2: Gebruik bij het dweilen van een vloer bij voorkeur twee emmers. Eén emmer met lauw water waar de 50 ml RMC Soap aan is toegevoegd en één emmer met koud water (waar al het vuil in achter blijft). Gebruik een dweilpers, dit ter voorkoming van overmatig water gebruik.
– Gebruik zo weinig mogelijk water. Laat zeker geen water stilstaan op het oppervlak.
– Zorg voor voldoende ventilatie tijdens het drogen.
– Het is niet mogelijk om machinaal met water schoon te maken. Dan gaat er teveel water over het oppervlakte heen.
– Rubio® Monocoat heeft een matte uitstraling. Probeer geen glans te creëren door middel van zeep.
– Wij adviseren geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Vermijd ook het gebruik van andere chemicaliën, zoals chloor, terpentine e.d.!
– Als dit soort stoffen in aanraking komt met het behandelde oppervlak, dan zullen er zeer moeilijk verwijderbare vlekken ontstaan.

Vlekken

Stap 1: Spray de vlek in en laat het even inwerken (2 tot 3 min). Daarna met een licht vochtige doek afnemen. De behandeling kan worden herhaald totdat het gewenste resultaat is bereikt.
Stap 2: Als het gewenste resultaat is bereikt en de plek droog is spray dan met RMC Refresh Spray en met een licht vochtige doek afnemen en laten drogen.
Stap 3: Als de plek droog is Rubio Monocoat oil plus in de oorspronkelijke kleur aanbrengen. Goed uitwrijven en droog poetsen met een niet-pluizige doek.

Producten om vlekken te verwijderen.
RMC Tannin Remover – Zwarte/looizuur vlekken en hardnekkige vlekken.
RMC Grease Remover – Vetvlekken
RMC Limespot Remover – Kalkvlekken

Periodiek onderhoud

Een periodieke onderhoudsbeurt met RMC Refresh Spray (kleurloos, kan gebruikt worden bij iedere kleur; geeft de juiste bescherming, maar brengt geen kleur terug) wordt telkens toegepast wanneer het uiterlijk en de bescherming van het oppervlak grondig dient te worden opgefrist. Dit kan ook plaatselijk gebeuren op plekken die intensiever worden gebruikt.
Stap 1: Maak het oppervlak vuil- en stofvrij door met alleen een licht vochtige doek te dweilen/af te nemen. Laat het oppervlakte drogen.
Stap 2: Verstuif RMC Refresh Spray op het oppervlak. Poets het product in met een boenmachine met een witte pad of handmatig doormiddel van een doek. Gebruik zeer weinig mogelijk product om te vermijden dat het oppervlak kleverig wordt.
Stap 3: Laat het product gedurende enkele minuten inwerken. Wrijf de behandelde zone droog met een niet-pluizige doek of boenmachine voorzien van witte pad.
– Wij adviseren om niet al te grote zones te behandelen, zodat deze binnen 15 – 20 minuten handdroog kunnen worden gepoetst.
– Beloopbaar in 4 tot 6 uur bij goed geventileerde ruimtes.

Groot onderhoud

Stap 1: Behandel het oppervlak met een slijpnet korrel 100.
Stap 2: Stofzuig het oppervlak zeer goed zodat deze geheel stofvrij is. Daarna afnemen meet Monocoat Woodprep. En de vloer laten drogen totdat deze er egaal droog uitziet en aanvoelt.
Stap 3: Breng de RMC Oil Plus 2C (2-Componenten, in de originele kleur) aan door middel van een boenmachine met en een witte pad of handhouder met witte pad. 5. Verbruik bij onderhoud: 350ml = 40 – 50 m² en 1,3 liter = 130 – 150 m².
Behandel maximaal 30 m² per keer en laat de olie niet langer dan 15 – 20 minuten inwerken.
Stap 4: Wrijf alle overtollige olie weg met een boenmachine of de hand witte pad en/of doek. Het is belangrijk dat de behandelde delen goed droog worden gepoetst.
Stap 5: Na 8 – 12 uur is het oppervlak beloopbaar en kan het in gebruik worden genomen (bij goed geventileerde ruimtes).
Stap 5 Na 48 uur mag er weer worden schoongemaakt met een licht bevochtigde doek. Na 1 week kunnen water en RMC Soap of RMC Surface Care worden gebruikt.

pdf_iconMonocoat onderhoudsadvies

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rubio Monocoat Onderhoudspakket Vloeren” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten