Rubio Monocoat Refresh Spuitbus Spray

 30,90

(1 klantbeoordeling)
  • Kant en klaar product
  • Beschermt en verlengt de levensduur
  • Frist op en herstelt

Details

Rubio Monocoat Refresh is een kant-en-klaar spuitbaar product, dat de bescherming van een met Rubio Monocoat Oil Plus behandelde oppervlakte opfrist en herstelt.

Toepassing

Een onderhoudsbeurt met RMC Refresh wordt telkens toegepast wanneer het uiterlijk en de bescherming van het oppervlak grondig dient te worden opgefrist. Dit kan ook plaatselijk gebeuren op plekken die intensiever worden gebruikt.

Eigenschappen
  • Kleurloos
  • Geeft de juiste bescherming
  • Frist op en herstelt
  • Verhoogt de bescherming
  • Verlengt de levensduur
Productinformatie
Verpakking 400 ml
Verbruik +/- 40 m²
Beloopbaar na 4 – 6 uur

Stap 1: Maak het oppervlak vuil- en stofvrij door met alleen een licht vochtige doek te dweilen/af te nemen. Laat het oppervlakte drogen. Verstuif RMC Refresh Spray op het oppervlak. Breng het product aan met een boenmachine met een witte pad of handmatig doormiddel van een doek.
Stap 2: Gebruik zeer weinig product om te vermijden dat het oppervlak kleverig wordt. Met de RMC Refresh Spray kan ongeveer 40 m² worden behandeld. Laat het product gedurende enkele minuten inwerken. Wrijf de behandelde zone droog met een niet-pluizige doek of boenmachine voorzien van witte pad.
Stap 3: Wij adviseren om niet al te grote zones te behandelen, zodat deze binnen 15 – 20 minuten handdroog kunnen worden gepoetst.
Stap 4: Beloopbaar in 4 tot 6 uur bij goed geventileerde ruimtes.

pdf_iconMonocoat onderhoudsadvies

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

1 beoordeling voor Rubio Monocoat Refresh Spuitbus Spray

1-1 van 1 beoordeling
Een beoordeling toevoegen

Annuleer

vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten