Siasponge 7983 flex pad fine K100

 7,50

Siasponge 7983 flex pad fine K100

doos á 10 stuks

2 op voorraad

Details

De siasponge 7983 kan zich uitstekend aanpassen aan alle klussen met rondingen, contouren en andere vormingen. Dit komt door het extra zachte PU-schuim die in de siasponge zit. Met deze schuursponge ben je verzekerd van een gelijkmatig en perfect schuurbeeld.

Siasponge 7893 is meerdere malen te gebruiken en verliest daarbij geen schuurkwaliteit. De spons kan worden gebruikt om zowel nat als droog te schuren. De spons houdt bij nat schuren het water goed vast. De pad kan worden gebruikt voor het opruwen van hout, kunststof of metaal voordat er verf of lak wordt aangebracht zonder dat er vormverandering plaatsvindt.

De pad is verkrijgbaar in verschillende groftes. Deze zijn te herkennen aan de kleur: iedere grofte heeft een eigen kleur. Dit is de Siasponge Medium, de oranje pad. Deze pad wordt gebruikt voor de grondverf. Gebruik de siasponge Fine (geel) na de grondverf en de siasponge Superfine (groen) voor de aflak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siasponge 7983 flex pad fine K100” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten