Silentlines akoestische wandpanelen flexibel

 • Flexibele uitvoering
 • goede akoestische eigenschappen
 • Eenvoudige montage

Wandpanelen worden uitgeleverd op werkdagen.

 120,95

Productinformatie Productinformatie
2 stuks 120,95  117,32-3%
3 stuks 120,95  116,11-4%
4 stuks 120,95  114,90-5%

Heb je hulp nodig?

Neem dan contact met ons op en laat ons jouw winkelmandje samenstellen. Wij kennen onze producten door en door en weten precies wat je nodig hebt!

085 081 7799

Bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 16:00 uur.

vaak samen gekocht

Details

Over dit product

Silentlines akoestische wandpanelen flexibel geven een sfeervolle en warme indruk en zorgen ook nog eens voor een betere akoestiek in de ruimte. De gloednieuwe collectie bestaat uit maar liefst 13 unieke wandpanelen. Door een breed kleurenpalet is er altijd een wandpaneel die aansluit bij de wensen van uw consument.

De Silentlines akoestische wandpanelen flexibel zijn in maar liefst vier verschillende opties te verkrijgen: rechte latten in hout- of steendecor, een flexibele variant en een vierkant wandpaneel. Met diverse bruin- en grijstinten is de collectie compleet maar ook compact. De wandpanelen zijn voorzien van een achterwand van gerecycled vilt. Zo kan er bij het monteren van de panelen direct met een nieuw paneel verder worden gewerkt en blijft de juiste afstand tussen de latten behouden. Om de wandpanelen goed te bevestigen en rondom mooi af te werken zijn er diverse accessoires beschikbaar.

Met behulp van de Silentlines akoestische wandpanelen flexibel 2600 x 525 x 6.5 mm in de kleuren geolied eiken, licht eiken of walnoot bekleed u in een korte tijd al een volledige wand in een woonkamer, keuken of slaapkamer. Zo krijgt een woning eenvoudig een unieke en warme uitstraling.

Toepassing

De Silentlines akoestische wandpanelen flexibel worden gebruikt voor het bekleden van wanden, plafonds, balies en andere gedetailleerde onderdelen in uw interieur.

Eigenschappen
 • Gemaakt van 3A hout- of papierfineer uit duurzaam beheerde bossen
 • flexibele variant alleen verticaal
 • Bijzonder goede akoestische eigenschappen
 • Eenvoudig op de juiste maat te zagen met scherpe fijn-getande zaag
 • Eenvoudige montage met montagelijm of schroeven
 • Niet geschikt voor vochtige ruimte
 • Zeer lage formaldehyde emissie
 • FSC gecertificeerde tussen- en toplaag
 • Brandklasse B2
 • Achterwand van gerecycled vilt
Productinformatie
Materiaal papierfineer, achterwand van gerecycled vilt
Kleuren Geolied eiken, licht eiken en walnoot
Maat paneel 260 x 52.5 cm
Dikte 6.5 mm
Inhoud pak 2 panelen totaal 2.73 m²
Montage instructie

pdf_iconMontage instructie

Voorbereiding:

Voordat de panelen gemonteerd worden, deze eerst zodanig naast elkaar rangschikken zodat natuurlijke kleurnuances zoveel mogelijk op elkaar aansluiten. De panelen kunnen zowel verticaal als horizontaal gemonteerd worden met behulp van montagelijm of schroeven.

Montage:

Lijmen
Voor een juiste montage van de wandpanelen is 1 tot 1,5 koker montagelijm nodig. Zorg voor een gelijkmatige verdeling van de montagelijm op voldoende punten van het paneel.
Schroeven
Gebruik 15 schroeven per volledig paneel.

Randafwerking:

Voor een perfecte en makkelijke afwerking kunt u gebruik maken van de los verkrijgbare hoekprofielen en plinten.
Onder- en bovenplint
De onder- bovenplint valt over de panelen zodat deze bijvoorbeeld als horizontaal start- of eindprofiel gebruikt kan worden. Hiermee zijn direct eventuele zaag imperfecties niet meer zichtbaar.
Hoekplint
Voor de perfecte afwerking van buiten en binnen hoeken. Het hoekprofiel valt over de panelen Hiermee zijn direct eventuele zaag imperfecties niet meer zichtbaar. Het hoekprofiel heeft dezelfde dikte als de panelen maar valt wel over het vilt, zodat deze ook als tussenprofiel gebruikt zou kunnen worden.

klantenservice

Hulp nodig?

Vragen of opmerkingen over dit product? Neem contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Contact

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login
Vloeronderhoudswinkel

daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering un je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen
Vloeronderhoudswinkel

daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering un je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen

Gerlateerde producten

 6,16 600,82
 6,59
 7,90
 16,90