SilentLines schroeven zwart

 • Goede akoestische eigenschappen
 • Geschikt voor wanden en plafonds
 • Eenvoudige montage

Wandpanelen worden uitgeleverd op werkdagen.
doos à 30 stuks + bit

 4,75

Productinformatie Productinformatie
2 stuks 4,75  4,61-3%
3 stuks 4,75  4,56-4%
4 stuks 4,75  4,51-5%

Heb je hulp nodig?

Neem dan contact met ons op en laat ons jouw winkelmandje samenstellen. Wij kennen onze producten door en door en weten precies wat je nodig hebt!

info@vloeronderhoudswinkel.nl

Tijdens de vakantieperiode zijn we alleen bereikbaar per mail.

Details

Over dit product

Silentlines wandpanelen geven een sfeervolle en warme indruk en zorgen ook nog eens voor een betere akoestiek in de ruimte. De gloednieuwe collectie bestaat uit maar liefst 13 unieke wandpanelen. Door een breed kleurenpalet is er altijd een wandpaneel die aansluit bij de wensen van uw consument.

De Silentlines wandpanelen zijn in maar liefst vier verschillende opties te verkrijgen: rechte latten in hout- of steendecor, een flexibele variant en een vierkant wandpaneel. Met diverse bruin- en grijstinten is de collectie compleet maar ook compact. De wandpanelen zijn voorzien van een achterwand van gerecycled vilt. Zo kan er bij het monteren van de panelen direct met een nieuw paneel verder worden gewerkt en blijft de juiste afstand tussen de latten behouden. Om de wandpanelen goed te bevestigen en rondom mooi af te werken zijn er diverse accessoires beschikbaar.

Toepassing

SilentLines wandpaneel schroeven 30 stuks + bit worden gebruikt voor het vastzeten van wandpanelen voor het bekleden van wanden, plafonds, balies en andere gedetailleerde onderdelen in uw interieur.

Eigenschappen
 • Goede akoestische eigenschappen
 • Geschikt voor wanden en plafonds
 • Eenvoudige montage
 • Makkelijk in gebruik
 • Zwart gepassiveerd
  Productinformatie
  Materiaal Staal zart gepassiveerd
  Maat 4.2 x 30 mm
  Inhoud pak 30 stuks
  Montage instructie

  pdf_iconMontage instructie

Voorbereiding:

Voordat de panelen gemonteerd worden, deze eerst zodanig naast elkaar rangschikken zodat natuurlijke kleurnuances zoveel mogelijk op elkaar aansluiten. De panelen kunnen zowel verticaal als horizontaal gemonteerd worden met behulp van montagelijm of schroeven.

Montage:

Lijmen
Voor een juiste montage van de wandpanelen is 1 tot 1,5 koker montagelijm nodig. Zorg voor een gelijkmatige verdeling van de montagelijm op voldoende punten van het paneel.
Schroeven
Gebruik 15 schroeven per volledig paneel.

Randafwerking:

Voor een perfecte en makkelijke afwerking kunt u gebruik maken van de los verkrijgbare hoekprofielen en plinten.
Onder- en bovenplint
De onder- bovenplint valt over de panelen zodat deze bijvoorbeeld als horizontaal start- of eindprofiel gebruikt kan worden. Hiermee zijn direct eventuele zaag imperfecties niet meer zichtbaar.
Hoekplint
Voor de perfecte afwerking van buiten en binnen hoeken. Het hoekprofiel valt over de panelen Hiermee zijn direct eventuele zaag imperfecties niet meer zichtbaar. Het hoekprofiel heeft dezelfde dikte als de panelen maar valt wel over het vilt, zodat deze ook als tussenprofiel gebruikt zou kunnen worden.

klantenservice

Hulp nodig?

Vragen of opmerkingen over dit product? Neem contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Contact

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login
Vloeronderhoudswinkel

daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering un je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen
Vloeronderhoudswinkel

daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering un je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen

Gerlateerde producten

 11,99
 5,60 454,30
 2,20
 0,20 0,30