Skylt Conditioner #9140

 24,45 87,90

(8 klantbeoordelingen)
 • Reiniging van met Skylt afgewerkte oppervlakken
 • Geeft een streeploos resultaat.
 • Laat geen zeepresten achter.

Details

Skylt Conditioner #9140 is de manier om het onbehandelde uiterlijk van met Skylt behandelde ondergronden te behouden. Het resultaat is SKYLT. Met Skylt blijft hout puur hout. Skylt beschermt het origineel en bekrachtigt het oorspronkelijke uiterlijk.
Een met SKYLT afgewerkte vloer dient onderhouden te worden met alleen de SKYLT Conditioner of Conditioner Spray & Wipe. Elk ander reinigingsmiddel zal een laagje achter laten op de vloer en uiteindelijk een opglanzend effect geven.

Toepassing

Skylt Conditioner #9140 kan worden gebruikt op alle met Skylt Original 5510 en Skylt titanium 5550 behandelde oppervlakken als vloer, trappen, meubels, tafels, aanrechtbladen en aale binnenhuis betimmeringen.

Eigenschappen
 • Behoudt ook op lange termijn de matheid van SKYLT
 • reiniging van met Skylt afgewerkte oppervlakken
 • Geeft een streeploos resultaat.
 • Laat geen zeepresten achter.
 • residu-vrije reiniger.
Productinformatie
Verpakking 1 en 5 liter
Verbruik 100 ml op 5 liter
Geur fris
Glansgraat invisible utramat

Stap 1: Verwijder stof en los vuil met stofzuiger, wisser of veger.
Stap 2: Voeg 50 ml Skylt Conditioner #9140 toe aan vijf liter warm water. Gebruik twee emmers: één met Step mild reiniger oplossing en één met schoon water om de dweil of swepmop uit te spoelen.
Stap 3: Maak een gedeelte van de vloer licht vochtig met dweilwater (niet drijfnat). Gebruik hiervoor een dweil of mop. Reinig dit vloerdeel. Het vuile dweilwater vervolgens met een wissende beweging achteruit van de vloer opnemen en de dweil of mop uitspoelen in het spoelwater en vervolgens goed uitwringen. Vloerdeel tussentijds niet laten indrogen, om aanhechting van vuil dweilwater te voorkomen. Spoelwater regelmatig verversen. Indien nodig nadweilen met schoon water.

pdf_iconTIB_SKYLT_Conditioner_9140_NL

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

8 beoordelingen voor Skylt Conditioner #9140

1-5 van 8 beoordelingen
 1. Goed spul om mijn vloer 1 keer in de maand mee te dweilen.

 2. Ruikt lekker en glimt niet

 3. Goed werkend product.

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten