Skylt Titanium 2K Lak #5550

 49,90 193,90

(4 klantbeoordelingen)
 • Met SKYLT blijft hout puur hout
 • Hoge slijtvastheid
 • Voorkomt glansstrepen

Details

Onze meester lakmakers zochten een manier om het onbehandelde uiterlijk van ondergronden te behouden. Het resultaat is SKYLT. Met SKYLT blijft hout puur hout.  SKYLT beschermt het origineel en bekrachtigt het oorspronkelijke uiterlijk. Daarnaast is het een sterke en solide lak welke uitermate geschikt is voor ruimtes die intensief worden belast. Rigostep Skylt Original heeft een uitstekende beschermende werking tegen vuil en water.

Voor een nog sterkere, slijtvaste en krasbestendige afwerking laag, kunt u 2 lagen Skylt Original aanbrengen en als laatste laag Rigostep Skylt Titanium. De Rigostep Skylt Titanium is minder gevoelig voor glansstrepen.

Toepassing

Skylt Titanium kan aan gebracht worden op vloeren als parket en plankenvloeren, betonvloeren, linoleum en kurkvloeren. Daarnaast wordt veel toegepast op meubelen als tafels, kasten maar ook aanrechtbladen en gedeelten in natte ruimten zijn prima te behandelen met Skylt.

Eigenschappen
 • Ultramatte uitstraling
 • Onbehandelde look
 • Vuil en water afstotend
 • Slijtvast en krasbestendig
 • Geschikt voor hout, steen en beton
 • Kan intensief belast worden
 • Watergedragen
Productinformatie
Verwerkingstemperatuur 10 – 30°
Droogtijd 3 – 4 uur
Overlakbaar 3 – 4 uur
Schuurbaar na 8 uur
Licht belastbaar 12 – 16 uur
Normaal belastbaar 7 – 14 dagen
Verbruik 10 – 12 m²/liter
Mengverhouding Voor de 1 liter 90 ml harder, Voor de 4 liter 360 ml harder

Stap 1: Voorbereiding – Laat de verpakking voor gebruik op kamertemperatuur komen en schud hem goed. Giet vervolgens de inhoud over in een schone emmer of mengbeker en gebruik een zeef om kleine verontreinigingen te kunnen filteren. Het oppervlak wat u wilt gaan lakken dient schoon, droog en vet- en stofvrij te zijn voordat de Rigostep Skylt Titanium wordt aangebracht.

Stap 2: 1e en 2e laklaag – Wanneer beide componenten met elkaar vermengd zijn, heeft u ongeveer 2 tot 3 uur de tijd om het toe te passen. Verwerk Skylt Original niet bij een tempratuur onder de 10 graden of boven de 30 graden. Breng de Skylt Original in gelijkmatige banen of vakken aan. De 1e laag mag na 3 á 4 uur worden overgelakt zonder tussen schuren.

Stap 3: Laatste laag – Tussen schuren is niet nodig voor de hechting, maar als het oppervlak wat ruw aanvoelt geeft schuren met een fijn schuurpapier (korrel 180/240) een gladder eind resultaat. Na het schuren het oppervlakte goed stofvrij maken. Breng daarna de laatste laag Skylt lak aan.

Stap 4: Dek binnen 14 dagen na de laatste Skylt laag het oppervlak niet af en wees de eerste 14 dagen voorzichtig met water! Gereedschap kunt u schoonmaken met water zolang het niet is uitgehard.

pdf_iconRigostep-Skylt-Titanium-Lak-5550

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

4 beoordelingen voor Skylt Titanium 2K Lak #5550

1-4 van 4 beoordelingen
 1. Top!

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten