categorie

Steenverzorging

66Resultaat 1–36 van de 66 resultaten wordt getoond

 38,99 177,75
 24,99 115,65
 13,99 64,90
 16,85 76,99
 13,99 64,90
 23,90 110,90
 13,99 64,90
 13,99 64,90
 29,75 128,95

Wil je een stenen vloer reinigen, of andere stenen oppervlakken in huis? Vloeronderhoudswinkel heeft alles in huis om jouw stenen oppervlakken te laten schitteren als nooit tevoren! Niet alleen de beste reinigingsproducten, maar ook handige middelen om je steen mee te beschermen en te onderhouden vind je terug in ons assortiment. Bestel vandaag nog, dan kun je er vaak dezelfde week nog mee aan de slag!

Voor elke stenen vloer of oppervlak

Of het nu gaat om marmer, graniet, leisteen, terrazzo of een andere steensoort: bij Vloeronderhoudswinkel vind je de perfecte oplossingen voor al je steenverzorgingsbehoeften. Onze producten zijn specifiek ontworpen om de schoonheid van je stenen oppervlakken te behouden en te versterken. Je vindt altijd het juiste schoonmaakmiddel of onderhoudsproduct, ongeacht het type steen dat je in huis hebt.

Stenen vloer reinigen, beschermen en onderhouden

Of je nu kiest voor een grondige reiniging, bescherming tegen slijtage of simpelweg voor regulier onderhoud: wij hebben de juiste producten voor elke stap van het proces. Van dieptereinigers tot impregneermiddelen, en van onderhoudsolie tot polijstmiddelen: we hebben alles wat je nodig hebt om je stenen oppervlakken in optimale staat te houden. Zo wordt je stenen vloer reinigen, beschermen en onderhouden een simpel klusje!

Kies de lijn die past bij jouw klus

Binnen ons assortiment steenverzorging hebben we voor iedere steensoort de juiste behandeling. De ene steensoort is de andere natuurlijk niet! Precies daarom kies je voor een keramieken oppervlak weer een andere reiniger dan voor een terracotta vloer. En een natuurstenen vloer behandel je natuurlijk weer anders dan een laminaatvloer! Bekijk de verschillende lijnen en kies de behandeling die bij jouw stenen oppervlak past.

Ga voor duurzaamheid: go Green

Wil je jouw stenen vloer reinigen op een duurzame manier? Dan kies je voor schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die geen impact hebben op het milieu. En ook daarvoor hebben we een speciale lijn in ons steenverzorgingsassortiment: Green! Met deze reinigers en onderhoudsproducten van Lithofin maak je keer op keer een verantwoorde keuze als het op reinigen en onderhoud aankomt.

Benieuwd hoe deze producten het duurzame gedachtegoed ondersteunen?

  • 100% veganistisch en vrij van microplastics
  • Dierproefvrij en gen-techniek-vrij geproduceerd
  • Ingrediënten afkomstig uit Europa
  • Verpakt in 100% gerecycled PE
  • Gelabeld met FSC-gecertificeerd papier
Bekijk Lithofin Green

Lithofin: onze hofleverancier

Wij zijn trots om te mogen samenwerken met Lithofin, een vooraanstaande naam in de steenverzorgingsindustrie. Met hun geavanceerde en innovatieve formules kunnen wij onze klanten de beste producten aanbieden voor het reinigen, beschermen en onderhouden van hun stenen oppervlakken. Dankzij de betrouwbare kwaliteit van Lithofin kunnen we jou de beste resultaten garanderen!

Daarom bestel je bij Vloeronderhoudswinkel

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je stenen oppervlakken goed te verzorgen. Alleen de juiste behandeling laat je stenen vloer of oppervlak eruit zien zoals hij bedoeld is! Bij Vloeronderhoudswinkel bieden we daarom de beste producten en de beste service. Wij bewijzen dat steenonderhoud niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn!

  • De juiste behandeling voor ieder stenen oppervlak
  • Kwaliteitsproducten van topmerken
  • Snelle levering aan huis
  • Gratis verzending vanaf €29,95
Meer over ons

Hulp nodig bij jouw steenverzorging?

Vraag onze specialisten dan gerust om advies. Of je nu een stenen vloer wilt reinigen, een keramische kookplaat wilt beschermen of je stenen vensterbanken een opfrisbeurt wilt geven: wij weten welk product je het beste kunt gebruiken. Met het advies van Vloeronderhoudswinkel behaal je keer op keer het beste resultaat!

Neem contact op