Step Fill Voegenkit

 62,95

  • Oplosmiddelvrij
  • krimt niet en zakt niet na
  • Goed schuurbaar

Details

Step Fill Voegenkit is een watergedragen tixotrope gel, waarmee – na vermenging met fijn schuurstof – voegjes en spijkergaatjes perfect kunnen worden gevuld. Door Step FILL te mengen met schuurstof ontstaat een soepele pasta, die tijdens de droging slechts weinig krimpt. Er moet voldoende fijn schuurstof worden toegevoegd (ongeveer 1 deel schuurstof op 5 delen RigoStep FILL) tot een massa ontstaat voor verwerking met een plamuurmes. RigoStep FILL is snel droog en schuurbaar. FILL is gelachtig, reuk- en oplosmiddelarm, eenvoudig te verwerken en niet vergelend.

Toepassing

Step FILL is ontwikkeld voor het – na vermengen met fijn schuurstof – vullen van voegjes en spijkergaatjes in parketvloeren, alvorens deze verder af te werken met Step of Aquamarijn producten.

Eigenschappen
  • Oplosmiddelvrij
  • Kleurt mee met het hout
  • Zakt niet na
  • Goed schuurbaar
  • Sneldrogend
Productinformatie
Verpakking can á 4 ltr
Haarbus rvs
Verbruik 10 – 20 m²/ltr
Droogtijd 15 minuten
Schuurbaar 30 – 60 minuten

Stap 1: Step FILL is gebruiksklaar. Niet verdunnen, omdat dan de nauwkeurig afgestemde balans van eigenschappen nadelig beïnvloed wordt. FILL eerst goed oproeren.
Stap 2: Meng vervolgens in een schone emmer één deel fijn schuurstof van de laatste schuurgang met ongeveer 5 gelijke delen FILL tot een massa met de gewenste consistentie ontstaat. Daarna direct verwerken.
Stap 3: De pasta met behulp van een spaan in vlot tempo gelijkmatig over de vloer verdelen. Bij vloeren met vellingen de spijkergaatjes stoppen met behulp van een plamuurmes.
Stap 4:Zodra de voegenkit voldoende droog is, kan de laatste schuurgang met de schuurwals worden uitgevoerd. De voegenkit hoeft dan nog niet volledig te zijn uitgehard. Er mogen geen restanten van de voegenkit op het oppervlak achterblijven. Niet-volledig weggeschuurde voegenkit kan in de tijd tot kleurverschillen leiden.

pdf_iconRigoStep Fill

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Step Fill Voegenkit” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten