Step Kambala Primer

 25,95 88,90

  • Reukarm
  • eenvoudig te verwerken
  • strak vloeiend

Details

Step Kambala primer is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van bepaalde agressieve inhoudsstoffen die, afhankelijk van het groeigebied, kunnen voorkomen in sommige exotische houtsoorten en die defecten kunnen veroorzaken. Daarnaast versterkt deze primer tevens de houtgloed. Kambala primer is reukarm, eenvoudig te verwerken, strak vloeiend, blijvend helder en niet vergelend.

Toepasssing

Wij adviseren u KAMBALA PRIMER in ieder geval toe te passen op kambala (iroko), afzelia en basralocus en desgewenst uit voorzorg ook op onbekende andere exoten.

Eigenschappen
  • Reukarm
  • eenvoudig te verwerken
  • Speciaal ontwikkeld voor kambala, afzelia en basralocus
  • strak vloeiend
  • blijft helder en vergeeld niet
Productinformatie
Verpakking 1 en 4 liter
Verbruik 8 – 10 m²/ltr
Stofdroog 1 – 2 uur
Overlakbaar na 24 uur

Stap 1: De ondergrond dient schoon, droog, was en vetvrij te zijn. Roer de Kambala Primer grondig door. Vezelopwerking kan worden tegen gegaan door eerst het oppervlak te polijsten. Na het stofvrij maken van het oppervlak, gelijk de grondlak aanbrengen.
Stap 2: Verdeel de Kambala Primer in banen of in vakken over de vloer, vermijd laagdiktes. Een volle laag geeft een beter benatting, vloeit optimaal uit en droogt minder snel aan, zodat er meer tijd is voor het uitrollen en het maken van nat-in-nat aansluitingen.
Stap 3: Grondlakken kunt u wegens het risico van doorschuren beter niet tussenschuren. Het oppervlak zo nodig alleen lichtjes tussenschuren vóór het aanbrengen van de laatste laag aflak.

pdf_iconRigostep-Kambala-Primer

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Step Kambala Primer” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten