Copro gold pack 10 dB

 20,00

  • Ideaal voor Click PVC vloeren
  • In combinatie met vloerverwarming
  • Extreem hoge densiteit

Pak à 10.03 m²

23 op voorraad

Meer informatie

Details

De juiste ondervloer biedt een solide basis voor het leggen van uw vloer. Het kiezen van de juiste ondervloer is dus ook een cruciale stap in het leggen van een duurzame en kwalitatieve vloer.

Onze ondervloer platen bieden een stabiele ligging en zijn geschikt voor verschillende soorten ondergronden en vloeren. Met hun gebruiksvriendelijke eigenschappen zijn ze bovendien eenvoudig te plaatsen, waardoor je relatief snel en efficiënt kunt werken

Kies eenvoudig de ondervloer die bij jouw legopdracht past: ondervloeren geschikt voor verschillende ondergronden en diverse vloersoorten, van laminaat tot pvc en van tapijt tot parket. Een ondervloer is bij veel vloersoorten onmisbaar: niet alleen komt de vloer stabieler te liggen, een ondervloer zorgt ook voor de nodige geluids- en warmte-isolatie in huis.

Gold pack 10 dB is door zijn extreem hoge densiteit zeer geschikt voor Click PVC en met name Click PVC patroon vloeren als visgraat en Hongaarse punt. Een PVC vloer voorzien van een clicksysteem heeft een harde en antislipvloer nodig.

Gold Pack heeft die eigenschappen als geen ander, wat de clickverbinding van de vloer extra stevigheid geeft. Daarnaast heeft Gold pack 10 dB contactgeluid verbetering. Hierdoor kunt u de vloer prima plaatsen in een appartement of verdiepingsvloer.

Toepassing
Deze ondervloer is erg geschikt voor Click PVC vloeren

Eigenschappen

  • Ideaal voor Click PVC vloeren
  • In combinatie met vloerverwarming
  • Extreem hoge densiteit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten