Hulp nodig?

Laat ons jouw winkelmandje samenstellen!

FM schuurschijf 200 mm

 51,25 70,00

  • Doos á 50 stuks
  • Anti volloop laag
  • Velcro klittenband

Details

FM schuurschijf 200 mm is zeer geschikt voor handmatig schuren of in combinatie met een handschuurmachine. Deze schuurschijf levert uitstekende schuurresultaten voor hout. Het heeft een grote afnamecapaciteit en een lange standtijd. Dankzij het klittenbandsysteem is de schuurschijf eenvoudig te bevestigen op iedere Lagler Trio schuurmachine. Het gebruik van de moderne strooitechnologie zorgt ervoor dat de schuurschijf minimaal volloopt.

Toepassing

Zeer geschikt voor handmatig schuren of in combinatie met een handschuurmachine.

Eigenschappen
  • Hoge standtijd
  • Anti volloop laag
  • Velcro klittenband
Productinformatie
Diameter 200 mm
Korrelgrofte 24, 40, 60, 80, 100, 120
Materiaal korrel Zirkonium
Drager met klittenband textiel
Stap 1:

Zoals elke klus vraagt schuren om wat voorbereiding, welk schuurpapier je ook gebruikt. Afhankelijk van de staat waarin de ondergrond verkeert, zul je deze moeten schoonmaken en ontvetten. Doe je dit niet, dan schuur je het aanwezige vuil in de ondergrond.

Stap 2:

Na het ontvetten en drogen schuur je zoveel mogelijk bestaande resten weg met grof schuurpapier. ( Korrel 24 – 40)

Stap 3:

Vervolgens na het verwijderen van de stof vul je gaatjes, scheurtjes en oneffenheden op met een geschikt vulmiddel of kneedbaar hout. Wees hiermee niet zuinig in verband met krimp bij het drogen. Het teveel schuur je straks eenvoudig weg.

Stap 4:

Schuur na droging van het vulmiddel het oppervlakte met middel grof schuurpapier ( korrel 60 – 120.) Schuur heen en weer in een rechte beweging en onder gelijkmatige druk. Schuur indien mogelijk met de houtnerf mee. Schuur smalle gleuven e.d. met een opgevouwen stukje schuurpapier. Tussen het wisselen van de grofte het oppervlak goed stof vrijmaken.

Stap 5:

Voor de laatste roterende schuurgang kun je na het stof vrijmaken eventuele kleine gatjes of kiertjes dicht plamuren en na drogen het geheel met de fijnste gekozen korrel ( korrel 120 – 240) het geheel na schuren.

Stap 6:

Na het stofvrij maken kan het oppervlakte worden afgewerkt met de door jou gekozen afwerking (olie, lak of verf)

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FM schuurschijf 200 mm” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten