Hulp nodig?

Laat ons jouw winkelmandje samenstellen!

Lithofin UNI Glasilan

 13,99 64,90

  • concentraat
  • vormt geen lagen
  • loogt niet uit

Koop 2 en ontvang 13,99- 64,90  13,57- 62,95-3%
Koop 3 en ontvang 13,99- 64,90  13,29- 61,66-5%
Koop 4 en ontvang 13,99- 64,90  12,87- 59,71-8%

Meer informatie

Details

Lithofin GLASTILAN is een mild reinigingsmiddel op basis van zeep met een uitgebalanceerde combinatie van natuurlijke en synthetische reinigingsstoffen, aangevuld met actieve verzorgingscomponenten. Deze sinds tientallen jaren beproefde formule garandeert een grondige reiniging, gepaard aan een voortdurende verzorging – met een minimum aan inspanning.
Zeer actieve reinigingswerkstoffen maken het vuil los van het oppervlak, zodat het gemakkelijk op te nemen is. De tijdens het dweilen op het oppervlak achterblijvende vochtfilm laat tijdens het drogen verzorgingscomponenten achter, die bij regelmatig gebruik in het oppervlak ophopen. Daardoor wordt de vloer steeds mooier, d.w.z., de natuurlijke kleurstructuur wordt meer geaccentueerd en biedt het oppervlak een kleurinten-sief en verzorgd uiterlijk. Tegelijkertijd wordt het oppervlak merkbaar ongevoeliger voor vlekken en is tevens gemakkelijker te verzorgen.
Lithofin GLASTILAN is mildalkalisch en loogt niet uit. Alle ingrediënten zijn en blijven in water oplosbaar, daarom kan het produkt geen lagen vormen. De vorming van grauwe kalkzeepresten wordt door speciale toevoegingen beslist vermeden. Deze effecten worden niet bereikt met sterke vetoplos-sende reinigingsmiddelen en uitlogende kalizepen.

Toepassing

Voor het reinigen van alle soorten natuursteen, b.v. gepolijst marmer, geslepen kalksteen, travertin, ruwe steen, leisteen enz., op keramische vloeren zoals onge-glazuurde splijtplaten, klinkers, aardewerktegels, cotto, plavuizen enz.; voor oppervlakken van sier-beton zoals terazzo, kunststeen, agglomarmer enz.In verband met zijn goede eigenschappen wordt Lithofin GLASTILAN ook gebruikt voor gelakte oppervlakken, kunststoffen (keuken) enz.

Eigenschappen
  • Zeer actieve reinigingswerkstoffen
  • Weekt vuil los
  • Verkrijgbaar in 1 ltr en 5 ltr.
  • Ongevoelig voor vlekken en gemakkelijker te onderhouden
Productinformatie
Verpakking 1 en 5 ltr
Dichtheid ca.1,0 g/cm³
PH-waarde 10.5
Kleur Helder
Geur aangenaam fris
Verbruik ca. 50-100 m²/liter
Mengverhouding 20 ml op 10 liter lauwwarm water
Productblad

pdf_icontm_BNL_031_LithofinGLASTILAN_07.19

Stap 1:

Stofzuig het oppervlak. Verwijder stof, zand, steentjes,

Stap 2:

Schud de flacon Glastilan grondig en voeg 20 ml toe aan 10 liter lauwwwarm water.

Stap 3:

Maak het oppervlak met een mop of dweil schoon.

Stap 4:

Indien nodig dweil na met schoonwater. Opgelet, laat geen water op de oppervlakte staan, het volstaat om gewoon vochtig te reinigen.

Stap 5:

Laat drogen voor ± 15 tot 30 minuten.

Tip:

De beste werkwijze is met twee emmers: één met het milde reiniger mengsel en één met zuiver water om het vuil uit de dweil te spoelen.

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten