Spaanplaatbroodjes 12 mm

 10,00

  • Egaliseren ondervloer
  • 8 mm Basis laag voor verlijming
  • Geschikt voor vloerverwarming en of -verkoeling

Pak inhoud: 1.98 m²

145 op voorraad

Meer informatie

Details

De juiste ondervloer biedt een solide basis voor het leggen van uw vloer. Het kiezen van de juiste ondervloer is dus ook een cruciale stap in het leggen van een duurzame en kwalitatieve vloer.

Onze ondervloeren voor parket blinken uit in kwaliteit en veelzijdigheid. Of je nu kiest voor de spaanplaat ondervloer of de mozaïek ondervloer: je profiteert altijd van sterke ondervloeren, die ontworpen zijn om de levensduur van een parketvloer te verlengen.

Kies eenvoudig de ondervloer die bij jouw legopdracht past: ondervloeren geschikt voor verschillende ondergronden en diverse vloersoorten, van laminaat tot pvc en van tapijt tot parket. Een ondervloer is bij veel vloersoorten onmisbaar: niet alleen komt de vloer stabieler te liggen, een ondervloer zorgt ook voor de nodige geluids- en warmte-isolatie in huis.

Spaanplaat  worden gebruikt als ondervloer voor het uitvlakken van de vloer en als basis voor  het installeren van een houten planken of parketvloer. Dit gebeurt door middel van verlijming waarbij bij traditioneel parket de spaanplaat basis ook dient om de vernageling van de losse deeltjes te bewerkstelligen.

De spaanplaat worden op bestaande houten vloeren gebruikt om de vloer uit te egaliseren waarna er een verlijmde of zwevende vloer kan worden door geïnstalleerd. Spaanplaatbroodjes worden volgens EN 312-2 norm voor binnen afwerking in droge toestand met een hoge mechanische weerstand zonder voor niet-constructief gebruik .

Toepassing

De spaanplaatbroodjes worden gebruikt op een betonvloer en de spaanplaten worden gebruikt op een houtenvloer Spaanplaat als ondervloer voor het uitvlakken van de vloer en als basis voor het installeren van een houten planken of parketvloer. Deze platen hebben ook nog een andere functie zo werken ze hoogteverschillen weg, stabiliseren ze bestaande houten basisvloeren. En voor het egaliseren en ophogen van ondervloeren.

Eigenschappen

Ondervloer voor verlijming
Ook als tijdelijke basis vloer te gebruiken
Geschikte voor vloerverwarming en of -verkoeling
Voor het egaliseren en ophogen van ondervloeren
Wegwerken van hoogteverschillen
Stabiliseren bestaande houtenbasisvloeren

Productinformatie
Houtsoort Gemalen rondhout
Dikte 12 mm
Verpakking pak 1.98 m²

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten