STEP Parketlak 1K #6660 Satijn

 28,90 112,90

  • Watergedragen 1-componentige polyurethaanlak
  • Geschikt voor intensief belaste vloeren
  • Satijn Parketlak voor dagelijks gebruik

Details

Hoewel vloeren lakken echt een vak is, willen wij het ook weer niet moelijker maken dan het is. Daarom ontwikkelden we de STEP Parketlakken voor de parketteur. Bovendien zijn met STEP afgewerkte vloeren verrassend eenvoudig in onderhoud.

Toepassing

Watergedragen 1-componenten Poly-Urethaan vloerlak voor binnen toepassingen. Kant en klaar en sneldrogend. Biedt een Satijnen en natuurlijk ogende bescherming. Geschikt als aflak voor intensief gebruik op parket en houten vloeren.

Eigenschappen
  • Ultramatte Parketlak voor dagelijks gebruik.
  • Te combineren met een naturele of juist een warme grondlak.
  • Eenvoudig in onderhoud: dweilen met de STEP Milde Reiniger volstaat.
  • Geschikt voor vloerverwarming.
  • Zorgeloos en extreem makkelijk te verwerken.
Productinformatie
Glansgraad Satijn
Verbruik 8 – 12 m²/liter
Stofdroog 1 uur
Overlakbaar 2 – 3 uur
Licht belastbaa na 12 uur
Volledig belastbaar 3 dagen

Stap 1:Voordat Step parketlak 1K wordt gebruikt is het van belang deze op kamertemperatuur te brengen. Het te bewerken oppervlak dient vetvrij, schoon en droog te zijn.
Stap 2: Breng de lak in banen of in vakken over de vloer aan, vermijd laagdiktes. Een volle laag geeft een betere benatting, vloeit optimaal uit en droogt minder snel aan, zodat er meer tijd is voor het uitrollen en het maken van nat-in-nat aansluitingen.
Stap 3: Voor een goed eindresultaat dient u Step parketlak 1K in 3 tot 4 lagen aan te brengen bij onbehandelde oppervlakten en bij gebruik van een grondlak 2 tot 3 lagen. Tussen schuren is normaliter niet nodig maar zorgt wel voor een mooie gladde afwerking.
Stap 4: Bij renovatie is het aanbrengen van 1 of 2 lagen voldoende. U dient dan wel van tevoren het oppervlak te ontvetten met Rigostep intensiefreiniger.

pdf_iconSTEP_Parketlak_1K_Satijn__6660_NL_v1

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “STEP Parketlak 1K #6660 Satijn” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten