Hulp nodig?

Laat ons jouw winkelmandje samenstellen!

Swepmop zilver

 26,85

(1 klantbeoordeling)
  • Makkelijk in gebruik
  • Uniek uitwringsysteem
  • Ideaal voor het reinigen van harde vloeren

Koop 2 en ontvang 26,85  26,04-3%
Koop 3 en ontvang 26,85  25,78-4%
Koop 4 en ontvang 26,85  25,51-5%

Meer informatie

Details

De swepmop zilver is absoluut de beste mop om een vloer mee te reinigen en onderhouden. Het is een professionele vloerwisser met lumineus uitwringmechanisme om goed te doseren. De mop is gemaakt van katoen en is makkelijk te verwijderen waardoor deze is te reinigen in de wasmachine. Ook kan de mop worden vervangen.

Toepassing

Voor de regelmatige reiniging en onderhouden van uw harde vloeren als houten- en parketvloeren, laminaat, PVC, maroleum of natuursteen. Geschikt voor ieder watergedragen onderhoudsproduct.

Eigenschappen
  • Makkelijk in gebruik
  • Uniek uitwringsysteem
  • Ideaal voor het reinigen van harde vloeren
  • Vervanging mop los verkrijgbaar
  • Mop is wasbaar
Productinformatie
Wringen luminieus uitwringmechanisme
Verpakking per stuk
Mop katoen en herwasbaar
Stap 1:

Vul één emmer met 5 liter (warm) spoelwater. Vul de andere emmer met 5 liter (warm) onderhoudsmiddelwater en een kopje onderhoudsmiddel (125 ml). Gekleurde onderhoudsmiddel van te voren goed schudden. Gebruik, als u de vloer voor de eerste keer reinigt, een dubbele dosis onderhoudsmiddel (twee kopjes of 250 ml).

Stap 2:

Dompel de Woca swepmop onder in het onderhoudsmiddelwater. Wring de mop half uit. Wis enkele vierkante meters vloer met de vochtige swepmop. Bij extra vuile plekken iets meer onderhoudsmiddelwater gebruiken, even in laten trekken of eventueel schrobben.

Stap 3:

Spoel de mop grondig uit in het schone spoelwater en daarna krachtig droogwringen. Dompel de mop weer in het onderhoudsmiddelwater en nogmaals krachtig droogwringen! Neem met de schone, droge mop het losgeweekte vuil op. Spoel de swepmop opnieuw uit in het spoelwater.

Stap 4:

1 t/m 3 tot de hele vloer gereinigd is. Vervang spoelwater eventueel tussentijds. Dweil de vloer nooit na met schoon water! Tijdens de droogtijd (ongeveer 15 minuten) de vloer niet betreden.

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

1 beoordeling voor Swepmop zilver

4,0 Waardering
1-1 van 1 beoordeling
  1. Heel goede mop, werkt prima, wel veel kracht nodig om te wringen.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten