Hulp nodig?

Laat ons jouw winkelmandje samenstellen!

Lithofin MN Cementsluierverwijderaar

 13,99 64,90

 • Verwijdert moeiteloos cementsluiers
 • keramische oppervlakken, die vooral na het voegen gereinigd moeten worden.
 • preventief tegen roest

Koop 2 en ontvang 13,99- 64,90  13,57- 62,95-3%
Koop 3 en ontvang 13,99- 64,90  13,29- 61,66-5%
Koop 4 en ontvang 13,99- 64,90  12,87- 59,71-8%

Meer informatie

Details

Lithofin KF Cementsluierverwijderaar is een speciaal product uit het Lithofin-assortiment voor keramiek, tegels en klinkers (KF). Lithofin KF Cementsluierverwijderaar is een concentraat dat een mengsel bevat van speciale zuren en ondersteunende werkstoffen. Het is zeer werkzaam en is met water afspoelbaar zonder resten achter te laten. Het is bijzonder geurarm en ontwikkelt geen corrosie dampen.
Lithofin KF Cementsluierverwijderaar lost anorganische verontreinigingen op zoals cementsluiers, lichte mortelresten, vele soorten uitslag, evenals roest- en kalkafzettingen, zodat ze samen met de reinigingsvloeistof opgenomen of afgespoeld kunnen worden.

Toepassing

De milde geur maakt Lithofin KF Cementsluierverwijderaar bijzonder geschikt voor gebruik binnenshuis, op alle keramische oppervlakken, die vooral na het voegen gereinigd moeten worden. Daardoor komt de natuurlijke kleurstructuur van de ondergrond weer te voorschijn.
Ondergronden: Lithofin KF Cementsluier-verwijderaar is afgestemd op keramische wand- en vloertegels, klinkers, grof keramiek, fijnverglaasde keramische tegels (gres, porcellanato), tegel-, klei- Terracotta- en cottovloeren.

Eigenschappen
 • Verwijdert moeiteloos cementsluiers
 • Reinigt graniet, gneiss, kwartsiet en andere natuursteen
 • preventief tegen roest
 • Zuurhoudend
Productinformatie
Verpakking 1 en 5 ltr
Dichtheid ca.1,2 g/cm3
pH-waarde < 1
Kleur helder, roodachtig
Geur aangenaam fris
Verbruik ca.30-50 m²/ltr
Mengverhouding Maximaal verdunnen tot 1:10 afhankelijk van de vervuiling
Productblad

pdf_icontm_BNL_162_LithofinMNCementsluierverwijderaar_07.19

Cementsluiers ontstaan door het inwassen van voegen. De tegelzetter maakt de vloer schoon na het voegwerk. Bij het opdrogen van de vloer blijft er een waas achter. -Vaak onzichtbaar- Cementsluier reageert bij contact met zuren.

Stap 1:

Het oppervlak licht bevochtigen.

Stap 2:

Afhankelijk van de mate van vervuiling Lithofin MN Cementsluierverwijderaar puur of tot maximaal 1:10 verdund gelijkmatig met borstel opbrengen.

Stap 3:

Na een paar minuten inwerken het oppervlak boenen, niet laten indrogen.

Stap 4:

Na het inwerken met zuiger of dweil opnemen en met veel water naspoelen.

Stap 5:

Voor veel soorten natuursteen is een aansluitende impregnering noodzakelijk, die het indringen van vocht verhindert. Het LITHOFIN-programma bevat geschikte beschermingsproducten voor elke toepassing.

Let op:
 • Lithofin MN Cementsluierverwijderaar is niet geschikt voor gepolijste en geslepen oppervlakken bij kalksteen, marmer, blauwe hardsteen, sierbetonsteen, terrazzo en soortgelijke voor zuur gevoelige oppervlakken
 • In twijfelgevallen op een onopvallende plaats uitproberen
 • Voor zuur gevoelige oppervlakken en delen zoals eloxal, gelazuurd hout, chroom, marmer enz. beschermen tegen spetters.
 • Zuurhoudende reinigers kunnen in bepaalde gevallen dampen ontwikkelen, die op gevoelige oppervlakken kunnen inwerken. Het is daarom aanbevolen om steeds goed met water na te spoelen en ook nà de verwerking voldoende te verluchten.
 • Outlet

  Kijk ook eens in onze outlet!

  Bekijk outlet

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen

  Beoordeling toevoegen
  Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login
  vloeronderhoudswinkel

  Daarom kies je voor ons

  Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

  advies vragen advies vragen

  gerelateerde producten