Royl Milde Reiniger #9110

 11,90 52,95

(5 klantbeoordelingen)
  • Voor het regelmatig vochtig reinigen.
  • Laat geen zeepfilm achter.
  • Eenvoudig toevoegen aan je dweilwater

Details

Het onderhoud van een met ROYL afgewerkte vloer is verrassend eenvoudig. Zand en vuil schuren de vloer. Als u regelmatig veegt of stofzuigt is het meeste werk al gedaan.
En om uw vloer te dweilen hebben we de ROYL Milde Reiniger ontwikkeld. Omdat de ROYL olie ín het hout zit en niet er op ligt is de bescherming optimaal. Een extra voedende laag aanbrengen met een vloerzeep is dan ook niet nodig. Maar het mag wel.

Toepassing

Royl Milde Reiniger #9110 wordt gebruikt voor het regelmatig vochtig reinigen van met Royl behandelde oppervlakken als vloeren, meubels, tafels, aanrechtbladen en wandbekleding.

Eigenschappen
  • Voor het regelmatig vochtig reinigen.
  • Laat geen zeepfilm achter.
  • Eenvoudig toevoegen aan je dweilwater
  • Ook verkrijgbaar in grootverpakking.
Productinformatie
Verpakking 1 en 5 liter
Verbruik 50 ml op 5 liter
Licht belastbaar 24 – 48 uur
Volledig belastbaar na 14 dagen
Geur mild
Antislip normaal

Stap 1: Voordat Royl Milde Reiniger wordt gebruikt is het van belang stof en los vuil met stofzuiger, wisser of veger te verwijderen.
Stap 2: Schud de flacon Milde Reiniger grondig, voeg 50 ml Royl mild reiniger toe aan vijf liter warm water. Gebruik twee emmers: één met Step mild reiniger oplossing en één met schoon water om de dweil of swepmop uit te spoelen.
Stap 3: Maak een gedeelte van de vloer licht vochtig met dweilwater (niet drijfnat). Gebruik hiervoor een dweil of mop. Reinig dit vloerdeel. Het vuile dweilwater vervolgens met een wissende beweging achteruit van de vloer opnemen en de dweil of mop uitspoelen in het spoelwater en vervolgens goed uitwringen. Vloerdeel tussentijds niet laten indrogen, om aanhechting van vuil dweilwater te voorkomen. Spoelwater regelmatig verversen. Indien nodig nadweilen met schoon water.

pdf_iconTIB_ROYL_Milde_Reiniger_9110_NL

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

5 beoordelingen voor Royl Milde Reiniger #9110

1-5 van 5 beoordelingen
  1. Snel en correct afgehandeld

  2. Bekend product, blijft uitstekend bevallen!

  3. Prima spul

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten