Hulp nodig?

Laat ons jouw winkelmandje samenstellen!

Woca oil care invisible

 24,47

  • Voor onderhoud van invisible geolied hout
  • Bestand tegen vloeistoffen
  • Geeft het hout een prachtig, ademend, soft feel oppervlak

Koop 2 en ontvang 24,47  23,74-3%
Koop 3 en ontvang 24,47  23,49-4%
Koop 4 en ontvang 24,47  23,25-5%

Meer informatie

Details

Invisible Oil Care is een op water gebaseerd verzorgingsproduct voor het onderhoud van oppervlakken die zijn behandeld met WOCA Invisible Oil. Dit verzorgingsproduct vernieuwt het geoliede oppervlak en verhoogt het vermogen van de olie om vlekken en slijtage te weerstaan. Invisible Oil Care maakt deel uit van een hoogwaardig oliesysteem op basis van water en moet daarom samen met WOCA Invisible Primer en Invisible Oil worden gebruikt.

Toepassing

Zorgt voor en onderhoudt houten oppervlakken die zijn behandeld met Invisible Primer en Invisible Oil. Het Invisible-systeem is ontwikkeld voor gebruik op lichte houtsoorten, waarbij een hoge oliekwaliteit en een nieuw geschuurd, onbehandeld uiterlijk vereist zijn. Het assortiment geeft de vloer een oppervlak dat zowel comfortabel is om op te lopen als zacht aanvoelt. De vloer krijgt ook een zacht, waterbestendig oppervlak dat gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is.

Eigenschappen
  • Voor onderhoud van invisible geolied hout
  • Bestand tegen vloeistoffen
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Geeft het hout een prachtig, ademend, soft feel oppervlak
Productinformatie
Kleur Invisible
Inhoud product 1 liter
Verbruik 30 – 40 m²/tube
Droogtijd 6 – 12 uur
Uitgehard na 5 dagen/20°C
Onderhoudsadvies

pdf_iconINVISIBLE-OIL-CARE

Onderhoud
Stap 1:

Reinig het oppervlak met WOCA Intensiefreiniger en laat het volledig drogen.

Stap 2:

Schud de pot goed zowel voor als tijdens het gebruik van de olie. Breng de Invisible Oil Care aan in een dunne en gelijkmatige laag, met behulp van de Oliespons of een witte pad en padhouder. Werk in kleine ruimtes van niet meer dan 20 m² per keer.

Stap 3:

Polijst het gebied zorgvuldig met een witte pad. Gebruik een polijstmachine voor grotere oppervlakken. Ga door met polijsten totdat het hout verzadigd is en het oppervlak een egaal uiterlijk heeft. Gebruik droge, pluisvrije katoenen doeken of pads om overtollige Oil care te verwijderen tot het oppervlak niet meer nat lijkt.

Stap 4:

Het oppervlak kan na 6-12 uur voorzichtig worden gebruikt en is na 5 dagen bij een normale omgevingstemperatuur volledig uitgehard.

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten