Rigo Royl exterieur #4570

 43,50

(1 klantbeoordeling)
 • Mengbaar met kleurpigmenten, voor unieke uitstraling
 • Extra UV-bescherming
 • Voorkomt indringing vuil en vocht

Details

Royl Outdoor Blank is een duurzame, diep-indringende beschermolie voor buitenhout. De buitenolie kan ideaal worden toegepast op schuttingen, gevelbekledingen, buitenparket, terrassen en buitenmeubilair. Royl Outdoor Blank is makkelijk en soepel te verwerken zonder overlappingen of aanzettingen. Door de UV bescherming is uw buitenhout hiermee beschermt tegen verschillende weersinvloeden. De Royl Outdoor Blank kan worden gekleurd doormiddel van 1 van de Rigo C kleurpigmenten. Zo creëert u de uitstraling die u wilt. Door de unieke combinatie van herwinbare natuurlijke oliën. Royl Outdoor impregneert, voedt en vult tot diep in de poriën en polymeriseert in het hout tot een taaie dichte beschermlaag.

Toepassing

Deze beschermolie is voor buitenhout. Geschikt voor alle houtsoorten op zowel horizontale als verticale oppervlakken bijvoorbeeld vlonders, schuttingen en tuinmeubelen.

Eigenschappen
 • Schimmelwerend
 • 100% Oplosmiddelvrij
 • Eénlaags systeem
 • 1 componentige olie
 • Makkelijk en soepel verwerkbaar
 • Na 24 uur belastbaar
 • Voorkomt de indringing van vuil en vocht
 • Mix deze clear olie met kleurpigment voor een kleur naar keuze
Productinformatie
Verpakking 1 liter
Verbruik 15- 30 m²/ltr
Geur mild
Kleur Clear (mixbaar met kleurpigment)
Belastbaar 24 – 48 uur
Houdbaar 2 jaar, vorstongevoelig
Aanbrengen

Stap 1: De ondergrond dient onbehandeld of egaal geschuurd te zijn met als laatste schuurgang een korrel 120. Verder uiteraard schoon, droog en vrij van was, vet en houtstof.
Stap 2: Royl Oil 1k kan worden aangebracht met een spons, kwast, roller, doek of spaan. Roer de Royl Oil 1k goed door, voeg eventueel een kleur pigment toe en roer het kleurpigment goed door de Royl 1K.
Stap 3: Breng de olie dun aan op normaal of sterk zuigend hout en zeer dun aan op weinig zuigend hout. Verdeel de olie goed en laat de olie 20 minuten intrekken. Droogvallende plekken eventueel bij oliën. Daarna op een rustig tempo inwrijven met een witte of beige pad.
Stap 4: Tot slot de vloer goed droogwrijven met katoenen doeken (eventueel onder een pad). De veilingkanten en langs de plinten dienen goed droog gepoetst te worden.

Onderhoud

De Royl Oil 1K kan dagelijks worden onderhouden met Royl Milde Reinger #9110 of Royl Vloerzeep Kleurloos #9130.

Voor het periodiek onderhoud kunt u het oppervlakte is goed reinigen met Royl Intensief Reinger #9120. Na droging kunt u het oppervlakte behandelen met Royl Onderhoudsolie Blank #9090 met 1 Kleurpigment.

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

pdf_iconTIB_ROYL_OIL_1K_4550_NL

pdf_iconroylzomaakjekleurnl

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

1 beoordeling voor Rigo Royl exterieur #4570

1-1 van 1 beoordeling
Een beoordeling toevoegen

Annuleer

vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten