Rubio Monocoat Surface Care

 18,90

Rubio Monocoat Surface Care is heel geschikt voor het reinigen van kleinere ruimtes en lokale vlekken op vloeren, tafels, werkbladen.

Details

Rubio Monocoat draagt zorg voor hout. Jij ook? Houd dan je geolied oppervlak in topconditie met de Rubio Monocoat Surface Care. Het onderhoud is gemakkelijk en gebeurt zonder water. Ook lokale vlekken kunnen dankzij dit product worden verwijderd. Handig en gebruiksklaar!
  • Gebruiksklaar
  • Geen water nodig
  • Verwijdert lokale vlekken
  • Ecologisch: 0% VOC

Rubio Monocoat Surface Care is de handige, gebruiksklare versie in sprayvorm van de Rubio Monocoat Universal Soap. Het onderhoudsproduct is ideaal om houten oppervlakken die behandeld zijn met Rubio Monocoat oliën schoon te maken. Het is best om houten oppervlakken wekelijks tot maandelijks te onderhouden met de Rubio Monocoat Surface Care. We raden aan om het product niet vaker dan 1 keer per week te gebruiken. Dit product mag al vanaf 5 dagen na plaatsing toegepast worden. Het product bevat tot slot 0% VOC’s, schadelijke stoffen die bij het aanbrengen van producten vrijkomen. Daarmee is het een erg ecologisch onderhoudsproduct!

STAP 1. Verstuif Rubio Monocoat Surface Care op de oppervlakte.

STAP 2. Wrijf droog met een Microvezeldoek/mop .

STAP 3. Laat de oppervlakte gedurende ongeveer 15 minuten drogen.

Tips & tricks
Wij adviseren maximum één keer per week met Rubio Monocoat Surface Care te reinigen. Wanneer te vaak of met een te hoge dosis Rubio Monocoat Surface Care gereinigd wordt, kan een licht laagje op het oppervlak achterblijven waarop stof en vuil vast komen te zitten.
Dit product mag al vanaf 5 dagen na de plaatsing van de olie gebruikt worden.

Fysische toestand bij 20°C: vloeibaar
Kleur: kleurloos tot lichtgeel
Geur: citrusvruchten
pH: 8-10
Dichtheid: +/- 1.00
Oplosbaarheid in water: volledig

pdf_iconMonocoat Surface Care

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rubio Monocoat Surface Care” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten