Pall-X 350 2C Hechtprimer

 79,90

  • Snel droog
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Kan op iedere bestaande gelakte ondergrond

Details

Pallmann Pall-X 350 2C Hechtprimer grondlak is een watergedragen 2-componenten PU hechtprimer om meerlaags kant-en-klaar parket te voorzien van een nieuwe laklaag. Deze 2K-PU-Primer zorgt voor een optimaal hechtende verbinding tussen het bestaande oppervlak en de nieuwe laklaag. Tussentijds schuren is niet meer nodig.

Toepassing

Watergedragen 2K PU-hechtprimer voor het nabehandelen van gelakte of geoliede oppervlakken, zonder het verwijderen door schuren van de bestaande olie- of lakbehandeling.

Eigenschappen
  • Snel droog
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Rol- en spatelbaar
  • Kan op iedere bestaande gelakte ondergrond
Productinformatie
<td

Verpakking 1 ltr
Mengverhouding 3:1
Verbruik 20 – 35 ml/m²
Verwerkingtijd 1 uur
Overlakbaar na 1 uur

Stap 1: Bij gelakte of geoliede houten vloeren en bij alle vloeren, die voorzien zijn van een beschermlaag dient een grondreiniging met de Pallmann Clean Strong doorgevoerd te worden. Het te bewerken oppervlak moet vrij zijn van stof, vet, olie, oude onderhoudsmiddelen en ander vuil.
Stap 2: Verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden. De componenten A en B in de mengverhouding 3:1 grondig mengen in een lakemmer. Aansluitend het mengsel 5 minuten laten rusten.
Stap 3: Pallmann Pall-X 350 A/B met een roller gelijkmatig aanbrengen.
Stap 4: Het voorbehandelde oppervlak is overlakbaar na ca. 1 uur. De eerste laklaag moet binnen 4 uur worden aangebracht. Het voor behandelde oppervlak kan dan met Pallmann Pall-X 96 of Pallmann Pall-X 98 volgens de richtlijnen van het product te worden gelakt. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.

pdf_iconPALLMANN PALL-X 350 NL

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pall-X 350 2C Hechtprimer” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten