Pallmann Clean Strong

 14,90 121,95

  • Slijtvast
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlakten

Details

Watergedragen reinigingsmiddel, die sterke verontreinigingen goed verwijderd en zo een zeer goede basis creëert voor verder onderhoud.

Toepassing

Watergedragen reinigingsmiddel voorhet reinigen van sterk vervuilde oppervlakten. Geschikt voor het reinigen van gelakte parketvloeren, gelakte kurkvloeren, kant en klaar parket (oriënterende test noodzakelijk), linoleum, PVC en natuursteenvloeren.

Eigenschappen
  • Direct klaar voor gebruik
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • PH-waarde ca. 10
  • Formaldehydevrij
Productinformatie
Verpakking 750 ml en 10 ltr
Kleur transparant
Verbruik 20 – 100 ml op 10 liter water

Stap 1: Verpakking voor gebruik goed schudden.
Stap 2: Pallmann Grundreiniger, afhankelijk van de vervuilings-graad, aanbrengen. Ca. 20 – 100 ml in 10 liter water oplossen en met een swepmop of Katoenen doeken gelijkmatig op de te reinigen vloer aanbrengen.
Stap 3: Ca. 2 tot 5 minuten laten inwerken en met een borstel krachtig inwrijven. Het opgeloste vuil verwijderen en met schoon water 2x naspoelen. Bij bijzonder hardnekkig vuil, de procedure zo nodig herhalen.
Stap 4: Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Met Pallmann Finish Care is de oppervlakte optimaal beschermd en het uiterlijk blijft behouden.

pdf_iconpallmann-clean-strong-grundreiniger

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pallmann Clean Strong” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten