Pall-X 340 Grondlak

 129,90

  • Geeft egaal uiterlijk
  • Minimale kantverlijming
  • Geeft kleurverdieping

Details

Pallmann Pall-X 340 Grondlak Verdiepend is een watergedragen 1 component grondlak met sterke kleurverdieping, aan te brengen met roller of spatel, met een helder en gelijkmatig resultaat. Deze grondlak is bij uitstek geschikt om een zeer goede verdieping en intensivering van de kleur te verkrijgen.

Toepassing

Pall-X 340 Grondlak verdiepend is een watergedragen 1 component grondlak is geschikt voor het lakken van geschuurde parket- en houtenvloeren, volledig geschuurd kant en klaar parket, massieve delen en parket op vloerverwarming.

Eigenschappen
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Goed vulvermogen
  • Geeft egaal uiterlijk
  • Minimale kantverlijming
  • Kleurverdieping
Productinformatie
Verpakking 5 ltr
Kleur wit
Verbruik 10 – 12 ltr/m²
Overlakbaar 1 – 2 uur

Stap 1: De eerste schuurgang uitvoeren met de bandschuurmachine, korrel 36-60 voorschuren. Daarna schuren met korrel 80 en vervolgens kunnen de voegen en spijkergaatjes met Pallmann PALL-X KITT gekit worden. Vervolgens wordt met Pallmann schuurpapier korrel 100 (bandschuurmachine) geschuurd. De laatste schuurgang wordt met Pallmann schuurpapier korrel 120(éénschijfsmachine of bandschuurmachine) uitgevoerd. Het af te lakken oppervlak moet na de laatste schuurgang schoon, droog en vrij zijn van schuurstof en vuil.
Stap 2: De verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden. Vervolgens de inhoud in een schone emmer overgieten.
Stap 3: Een laag Pall-X 325 met de Pallmann lakroller (microvezel 25 cm) gelijkmatig en vol op de ondergrond aanbrengen. Wordt de grondlak met een spaan opgebracht, dan tenminste 2 lagen kruislings spanen, waarbij spaanstrepen en overlappingen moeten worden vermeden.
Stap 4: Het gegronde oppervlak is overlakbaar na ca. 120 minuten met de roller aangebracht, na ca. 60 minuten met de spaan opgebracht. De grondlak moet dezelfde dag worden voorzien van de eerste aflaklaag Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.

pdf_iconPALLMANN PALL-X 340 NL

Outlet

Kijk ook eens in onze outlet!

Bekijk outlet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pall-X 340 Grondlak” te beoordelen
vloeronderhoudswinkel

Daarom kies je voor ons

Wij hebben echt alles op het gebied van vloeronderhoud. Door onze vaste lage prijzen op ons gehele assortiment en snelle levering kun je meteen aan de slag met de beste producten!

advies vragen advies vragen

gerelateerde producten